Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
grzegorz11
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sro Wrz 27, 2006 10:47 pm Temat postu: Nieustanne bule głowy |
|
|
Zaczne od początku około 3 lat temu zaczeły sie bule głowy na początku były bardzo silne dzień za dniem bolała mnie głowa potem osłabły ale często sie pojawiały . Od około 3 miesięcy nieustannie boli mnie głowa od rana do nocy jest to tępy bul całej głowy. Do tego dochodzi dziwny objaw (pojawił sie w tym samym okresie co bule głowy lecz był praktycznie nie zauważalny) po zmęczeniu rozgrzaniu sie nie jestem do końca pewien np. dziś byłem na spacerze po przejściu około 0,5 km powoli narastając zaczyna mnie kuć cale ciało (skóra) tak jakby setki wbijanych szpileczek po pewnym czasie jest to nie do wytrzymania musze troche odpocząć (ochłonąć) ten sam objaw pojawia sie w czasie opalania po około 30 min nie moge wytrzymać na slonću kluje mnie wszędzie na całym ciele pomaga zanurzenie sie w wodzie i potem dalej moge sie opalać przez mnijwiecej ten sam czas, czasami pojawia sie od tak (ale bardzo bardzo sporadycznie). Bardzo dużo czsu spędzam przed komputerem 8h i więcej dziennie czy może być to tym spowodowane ?. Uświadomiłem sobie dziś że w tym samym okresie około 3 lata temu robiąc fikołka w morzu bardzo mocno głową uderzyłem w beton (ledwo wypłynąłem) dotychczas nie łączyłem tego faktu z bólem głowy i tym 2 objawem. Czy to może mieć z tym jakiś związek.
Co może mi dolegać ? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
elizad
|
Wysłany: Sro Paź 04, 2006 1:00 pm Temat postu: hmmmm. zbadaj się - to jedyna rada |
|
|
Po pierwsze może to być dosyć poważna choroba powiązana ze zmianami neurologicznymi 9 ten upadek na beton- też mógłby być przyczyną). Nie daj Boże jakieś pocżatki nieuleczalnej choroby. Lekarz- tylko on może dopasować TWoje objawy do jakiejś konkretnej choroby. Jest ich setki...Nie będę wymieniać....ale mogą to być problemy z tarczycą, jakaś choroba skóry lub układu nerwowego. Idź do lekarza ogólnego - on pokieruje Cię dalej. Zrób to jak najszybciej. Nie warto czekać lepiej się uspokoić ,że to tylko jakaś błahostka. Pozdrawiam
eliza |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Iwa Przyjaciel forum
|
Wysłany: Sro Paź 04, 2006 6:57 pm Temat postu: |
|
|
Tak, tutaj kolezanka bardzo dobrze radzi lekarza, a następnie neurologa. Tzreba wykonac badania. Taki ból głowy nie jest bez przyczyny. Miejmy nadzieję, ze to nie jakiś tętniak nie daj Boże.
Ja po uderzeniu w betonowy bal w zalewie lezałam 2 tygodnie, bo bardzo kręciło mi się w głowie.
Powodzenia _________________ Nie poddaj się... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|