Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
femme fatale
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sro Sie 30, 2006 9:00 pm Temat postu: niskie cisnienie powodujace straszny bol glowy!pomocy!! |
|
|
mam 16 lat i bardzo niskie cisnienie(95/60), ktore powoduje u mnie straszne bóle z tyłu głowy. jest to dla mnie bardzo męczące i dezorganizuje mój czas, mam problemy ze szkoła, bo czasami nawet nie jestem w stanie wstac z lozka,gdyz bol glowy jest najsilniejszy rano...bylam z tym u lekarza ale nie zapisal mi tabletek,lecz polecil picie kawy. nie lubie kawy, nie chce sie zmuszac do jej picia. moze znacie jakies inne sposoby na podwyzszenie cisnienia? bardzo prosze o pomoc! z gory dziekuje. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
drapaka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 2 podziękowań w 2 postach
|
Wysłany: Czw Sie 31, 2006 6:26 am Temat postu: |
|
|
nawet rozpuszczalna z mlekiem i cukrem?? jest tyle różnych rodzaji kaw...znajdź odpowiednią dla siebie. Ale kawa nie wyleczy z tak silnych bólów głowy powinnaś iść jeszcze raz do lekarza bo przecież możesz mieć niedociśnienie a to leczy się farmakologicznie _________________ miłość uskrzydla, uczy latać |
|
Powrót do góry |
|
|
|
KOBIETA
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach
|
Wysłany: Czw Sie 31, 2006 9:36 am Temat postu: |
|
|
Ja sie tez troszke dziwie ze lekarz zamiast szukac przyczyny kazal ci pic kawe.Moze poradz sie u jakiegos innego. A co do podniesienia cisnienia troche pomaga tez mocna herbata albo napoje energetyzujace typu Red Bull. No i wysilek fizyczny. Moze tez powinnas troszke lepiej sie odzywiac. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|