Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Normy bHCG i HCG

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 46, 47, 48  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
emilka
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach

PostWysłany: Pon Mar 31, 2008 11:11 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

brak ciąży
amelka22

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Wto Kwi 01, 2008 3:59 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

emilka dzieki za odpowiedz:) hehe wszystko juz pod kontrola pozytywnie;) heheh pozdro i jeszcze raz dzieki
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
jagnaK

PostWysłany: Sro Kwi 02, 2008 5:35 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam czy ktoś mi pomoże bo ja już zdurniałam, odebrałam wynik beta hcg 0.348 mIU/ml i już nic z tego nie wiem:(
Powrót do góry
emilka
Przyjaciel forum

PostWysłany: Sro Kwi 02, 2008 8:17 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no jak to nie wiesz? w ciąży nie jesteś...
monika147

PostWysłany: Wto Kwi 08, 2008 10:13 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam!
Od 3 dni mam straszne bole podbrzusza,lekarz powiedzial mi ze moze to byc ciaza albo jakas infekcja.Otrzymalam dzis wyniki i hcg wyszlo 18,5,a zapalenia nie ma.Powiedzial ze to wyglada jak bym dopiero co zaszal w ciaze ale to nie jest pewne,a bole wygladaja na infekcje.Chcial mi przepisac antybityk mowia ze moze zaszkodzic ciazy jak by sie juz okazalo ze jestem ale sie nie zgodzilam.Z moich obliczen wychodzi ze to moglbybyc 10 dzien od zaplodnienia.Czy naprawde jest to mozliwe ze jestem w ciazy?I skad te straszne bole?Prosze o porade.
Powrót do góry
emilka
Przyjaciel forum

PostWysłany: Wto Kwi 08, 2008 10:23 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

mi się wydaje, że to początek ciąży właśnie Smile
monika147

PostWysłany: Sro Kwi 09, 2008 9:12 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Tez mam taka cicha nadzieje.Poczekam dzielnie do poniedzialu.
A czy bole moze wywolac kwas foliowy bo zaczelam go brac i po 2 dniach zaczel bolec mnie brzuch?
Pozdrawiam
Powrót do góry
emilka
Przyjaciel forum

PostWysłany: Sro Kwi 09, 2008 10:51 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

kwas foliowy to raczej nie, bardziej stawiałabym na skutek bardzo szybkiego wzrostu hormonów i powiększającej się macicy. ale głowy nie dam Wink
monika147

PostWysłany: Sro Kwi 09, 2008 6:16 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dzieki Emilka.Czekam do poniedzialku co ma byc to bedzie!
Pozdrawiam
Powrót do góry
majka27

PostWysłany: Czw Kwi 17, 2008 9:56 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Powinnam dostać okres 25.03, testy domowe wychodziły negatywnie aż do 2.04, kiedy to dwa wyszły pozytywnie. Pobiegłam do lekarza prywatnie, pierwszy raz u niego byłam, po badaniu stwierdził że "prawie na pewno jestem w ciąży, ale za wcześnie żeby być pewnym na 100%". To był 35 dzień cyklu. Zapytałam czy robić betę, ale nie namawiał. Powiedział, że to właściwie nic nie powie. Miał rację? Teraz chciałabym zrobić, ale jak zadzwoniłam do swojej (publicznej) przychodni, powiedzieli że "bez skierowania kosztuje 45 złotych"
Jak to bez skierowania? To mogę na to dostać skierowanie? Panienka z rejestracji twierdziła, że byłoby za darmo, ale była bardzo mało inteligentna i zorientowana.
Czy szukać gdzie indziej po prostu? Lekarz mówił o 30złotych, tak też widuję na forach. Jak to w końcu jest?
No i apropo tego lekarza - jak to możliwe, że wywnioskował na podstawie badania ( żadnego usg) że jestem w ciąży, skoro podobno da się rozpoznać od 4-5 tygodnia po zapłodnieniu???
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 46, 47, 48  Następny
Strona 6 z 48