Wysłany: Pią Gru 02, 2005 4:25 am Temat postu: patrzenie w oczy
witam,
mam pytanie na temat patrzenia sobie w oczy. sobie samemu w lustrze i patrzeniu komus w oczy rowniez. chodzi mianowicie o to, ze nie ja, nie potrafie patrzec sobie w jedno i drugie oko jednosnie. kiedy probuje to robic krzyrzuje mi sie wzrok. obraz staje sie taki jakby patrzec przez nalozone na siebie szyby. (mniej wiecej...) potrafie patrzec w jedno oko jednoczesnie... a moje pytanie to - czy wy tez tak macie?
pozdrawiam
sim
ps.post jest calkowicie powazny.naprawde.
Powrót do góry
Paweł Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach
Wysłany: Pią Gru 02, 2005 8:44 am Temat postu:
Każdy tak ma lustro zazwyczaj jest blisko oka, a jak wiadomo oczy mamy dwa większosc ludzi skupia obi gałki oczne na jedyn i tym samym punkcie - tego sie uczymy od urodzenia. (ludzie którzy umią szybko czytać uczą się właśnie obejmowania wzrokiem coraz to wiekszego obszaru - przeciętny czlowiek obejmuje wzrokiem 4 literki trzcionkoa rozmiaru 10 pt, za to najlepsji potrafią objać wzrokiem 1 strone formatu A4 trzcionką rozmiaru 10 pt)
Powrót do góry
sim Gość
Wysłany: Pią Gru 02, 2005 6:48 pm Temat postu:
dzieki
Powrót do góry
Forum medyczne
-> Lekarz rodzinny
Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Strona 1 z 1