Wysłany: Pią Sty 27, 2006 12:09 pm Temat postu: penetracja z prezerwatywą a potem bez
moze sie powtarza ten temat, jak tak to przepraszam ale wystarczy mi odpowiedz tak lub nie. Podczas pieszczot chlopak wszedl we mnie na dosslownie 4 sek bez prezerwatywy. Reka wyczulam ze moky nie byl. Jednak wczesniej kochalismy sie z prezerwatywa i wytarl sie papierem. Czy jest jakas mozliwosc ze cos sie stanie?
Powrót do góry
Netka
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
Wysłany: Pią Sty 27, 2006 12:23 pm Temat postu:
Myślę,że nie powinnaś sie martwić.Zależy ile czasu upłynęło od stosunku w prezerwatywie do kontaktu bez kondoma.Po prostu jeśli były to np.minuta czy 2 minuty, to część spermy,która wcale nie musiała pozostać w cewce moczowej partnera mogła sie przedostać do pochwy.Szanse na ciążę w tym przypadku są jednak nikłe,a w zasadzie żadne.Pozdrawiam
Powrót do góry
dinobar
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
Wysłany: Pią Mar 24, 2006 8:18 pm Temat postu:
Kochałem sie z dziewczyną w prezerwatywie i doszło do wytrysku. Około 4 godziny później wszedłem w nią bez prezerwatywy ale do wytrysku nie doszło. Jakie jest ryzyko zajścia w ciążę gdyby miała dni płodne?
Dzięki za odpowiedź.
Powrót do góry
Forum medyczne
-> Antykoncepcja mechaniczna
Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Strona 1 z 1