Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
-martynka-
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Nie Mar 25, 2007 2:28 am Temat postu: Penis staje, ale nie do końca :( jest za miękki |
|
|
Witam mam problem z moim chłopakiem. Ma problemy z erekcją. Jego penis staje ale jest za miękki żeby uprawiać seks. Bardzo proszę wszystkich i pomoc! On wcześniej nie miał takich problemów. Miał już 2 partnerki i wszystko było normalnie a ze mną poprostu nie może tego robić ja też miałam juz partnera więc chyba ze mną wszystko ok. Nie wiem co mam na to poradzić |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Pinia
|
Wysłany: Nie Mar 25, 2007 11:35 am Temat postu: |
|
|
Rozważając optymistyczną wersje:
- moze nie ma atmosfery, chlopak sie stresuje (nie jestescie sami w domu itp)
- moze ma jakies problemu w szole/ w pracy ( tu takze stres)
- moze za bardzo sie stara, moze chce jak najlepiej i to 'przejowanie' sie go stresuje...
moze, moze, moze.....
Po ile macie lat?! Porozmawiajcie o tym. Wyjedzcie gdzies by pobyc we dwoje w stanie odpezenia i wszystko bedzie dobrze.
powodzenia! |
|
Powrót do góry |
|
|
|
-martynka-
|
Wysłany: Nie Mar 25, 2007 9:53 pm Temat postu: |
|
|
oboje mamy po 19 lat. Chodzimy razem do klasy więc problemów raczej w szkole nie w domu też nie. Zawsze jesteśmy sami w domu. Sama już nie wiem teraz przed maturą to troche trudno nagle wyjechać :/ Rozmawiamy o tym ale on sam mowi ze nie ma pojęcia od czego to i ze wczensiej wszytsko było normalnie i ze mna to tlyko tak sie zdziwił bo nigdy tak nie miał. Ja chcem być z nim nie potrzebuje tego az tak bardzo ale wiem ze jemu jest z tym zle i bardzo sie stara. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
drapaka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 2 podziękowań w 2 postach
|
Wysłany: Pon Mar 26, 2007 12:05 am Temat postu: |
|
|
miałam znajomego który miał taki problem z partnerką w której się zakochał. Był z tym u seksuologa, który z nim normalnie porozmawiał i od tamtej pory "staje mu" nawet przy przytuleniu Jego problem polegał na tym, że ze względu na to, że oboje mieli wcześniej partnerów w łóżku, bał się że wypadnie gorzej niż poprzenicy... _________________ miłość uskrzydla, uczy latać |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|