Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Pierwsza wizyta u ginekologa

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5 ... 19, 20, 21  Następny
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Dolegliwości intymne
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
tamara10

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Nie Lut 22, 2009 1:46 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no to super ! ;/. teraz to juz wogole nie chce tam isc . juz sobie to wyoibrazam Sad(((
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Nie Lut 22, 2009 10:42 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

tamara moze nie bedzie tak zle? ja nie mialam nigdy tego badania przez odbyt ale mozna sobie wyobrazic na czym polega ;/ .... prawie ze anal ...fuj

Powrót do góry
fasolka
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 9 podziękowań w 9 postach

PostWysłany: Pon Lut 23, 2009 7:15 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

moze poprosic o badanie wziernikowe jak zobaczy ze blona ma dosc duza dziure? zeby tylko delikatnie rozchylila?

Dodano po 55 sekundach:

przynajmniej ja tak mialam ;- )
tamara10

PostWysłany: Pon Lut 23, 2009 8:13 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

nie wiem dziewczyny Very HappyVery Happy i tyak problem i tak problem ;/ hehe smiac mis ie chce. nie wyobrazam sobioe takiego badania ;]
Powrót do góry
manierka99

PostWysłany: Wto Lut 24, 2009 10:29 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

jestem dziewica a u ginekologa bylam bo mam jakies uplawy. zapisal mi jakies tabletki ale nie o tym chcialam pisac. mialam badanie przez pochwe Sad jak bolalo! Sad zastanawiam sie czy na drugi raz nie powiedziec lepiej zeby badal mnie przez ten nieszczesny odbyt... albo pojde do lozka z kumplem i po sprawie heh dziewczyny co wy na to ostatnie?
Powrót do góry
eyesonfire
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 2
Otrzymał 21 podziękowań w 21 postach

PostWysłany: Sro Lut 25, 2009 12:14 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ja tak zrobiłam.

PostWysłany: Czw Lut 26, 2009 6:29 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

manierka az tak zle bylo ?? ide z tego samego powodu co Ty . chociaz w swojej wypowiedzi szcera bylas hehehe. a moze powiesz cos wiecec wtedy o swoim badaniu ?
Powrót do góry
manierka99

PostWysłany: Sob Lut 28, 2009 7:47 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

a co tu wiecej mowic. wzial jakas taka plastikowa lopatke, nie wiem jak to sie fachowo nazywa i wlozyl mi tam. a bolalo tak za az palce u nog i rak zaciskalam. ale tamara10 moze nie bedzie tak zle bo kazdy ma inna wrazliwosc. ja na przyklad jestem bardzo wrazliwa...
Powrót do góry
ewelina15253

Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach

PostWysłany: Pon Mar 02, 2009 10:09 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Jesli jestes dziewica to lekarz zbada Cie przez odbyt...;/ niestety
tak napisala wczesniej kolezanka.
Matko jedyynaa.. . Za tydzien mam juz umuwiona wizyte u ginekologa, czy naprawde bedzie mnie badal przez odbyt????
Fuuj Confused
Powrót do góry
emilka
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach

PostWysłany: Wto Mar 03, 2009 12:26 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ja byłam badana normalnie, będąc dziewicą
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Dolegliwości intymne Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5 ... 19, 20, 21  Następny
Strona 4 z 21