Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Pierwsza wizyta u ginekologa

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 19, 20, 21  Następny
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Dolegliwości intymne
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
tamara10

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Sob Mar 14, 2009 6:56 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ehh dziewczyny Sad to juz we wtorek, ale mam pietraaaaaa
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
ewelina15253

Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach

PostWysłany: Sob Mar 14, 2009 9:45 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Nie denerwuj sie, bedzie dobrze. Ja tez bylam niedawno i nie bylo tak zle. Niekoniecznie moze Cie wziasc na folet, o ile nie jestes dziewica Very Happy
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Sob Mar 14, 2009 10:25 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

pewnie ze tak! nie stresuj sie.. chociaz nam łatwo mowic bo mamy za soba,ale kazda pamieta jak to bylo z 1wszym razem Confused

Powrót do góry
tamara10

PostWysłany: Nie Mar 15, 2009 3:19 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

taaa jestem dziewica i badanie przez odbyt nie widzi mi sie Very HappyVery HappyVery Happy ja pierdziele hehehe, to bedzie dobre:(
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

PostWysłany: Nie Mar 15, 2009 3:47 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

hmmm z tego co wiem to Ewelina tez jest i nie miala przez odbyt.. z reszta nie bede wypowiadała sie za nia Smile napisz do niej na PM i sobie pogadacie bo tutaj bedzie offtopik Mr. Green

Powrót do góry
ewelina15253

PostWysłany: Nie Mar 15, 2009 4:38 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Nom, tak jak pisze wind to jestem dziewica i nie mialam badania przez obdyt, szczerze mowic az sie zdziwilam jak tutaj niektozy pisali ze mieli takie badanie Confused dlatego jak juz wczesniej pisalma to lekarz badal mnie przez usg ale nie dopochwowe Very Happy
Powrót do góry
Gosia85
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 2
Otrzymał 117 podziękowań w 117 postach

PostWysłany: Pon Mar 16, 2009 1:05 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ja miałam padanie przez odbyt. na początku jest nieprzyjemnie to prawda- ale da się przeżyć.
jednak to też zależy od lekarza.
moja koleżanka poszła do ginekologa po raz pierwszy, i też jest dziewicą, i trafiła do ginekologa który badał ją "normalnie" - używał wziernika i był niedelikatny. i jeszcze na nią wrzeszczał że jęczy że ją boli Confused Confused
także ja myślę, że nie ważne jak Cię zbada- ważne jak podjedzie do Ciebie lekarz.
ja mam wspaniałą lekarkę i przy niej nawet badanie per rectum mnie nie przeraża.
Smile
Powrót do góry
tamara10

PostWysłany: Pon Mar 16, 2009 8:54 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no nawet w miare milo bylo to uslyszec:) moj czas nadchodzi nieublagalnie hehe, jeszcze jutro musze zadzwonic, jaki jest wogole adres, gdzie musze sie stawic Very HappyVery Happy wzielam juuz wolne z pracy od 15:) takze bede miala godzine zeby dojechac i nastawic sie psychicznie jesli wogole tam pojde. a jak wyglada wszystko na poczatku ? wchodzicie mowicie dzien dobry i co dalej ?Smile kurcze, normalnie nie wierze, ze to juz jutro Neutral i ide sama chyba hehe , nie wiem kogo poprosic o wsparcie . a jaki jest ogolny czas wizyty ?? zawszer mi lepiej idzie, jak sobie odliczam gora ile jeszcze bedzie sie cos dzialo Smile
Powrót do góry
ewelina15253

PostWysłany: Pon Mar 16, 2009 9:13 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Naprawde niedenerwuj sie, bedzie dobrze:)
A Ty idziesz prywatnie czy na kase chorych? No poprostu wchodzisz, dziendobry, siadasz na krzeslo, PAn pozadaje Ci kilka pytan: czy juz wspolrzylas, kiedy mialas ostania miesiaczke, czy miesiaczki sa bolesne, mnie sie nawet pytal ile podpasek zluzywam w 1 dniu okresu Razz hehe
jezeli chodzi o czas wizyty, hmm... Mi zeszlo jakos do godziny, ale ja bylam prywatnie
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

PostWysłany: Pon Mar 16, 2009 10:54 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ja jak ide to ok 15 min i do domu Mr. Green

Dodano po 28 sekundach:

Tamara powodzenia! nie boj sie. powiedz na wejsciu ze to Twoja 1wsza wizyta. lekarz juz bedzie wiedział o co pytac Smile

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Dolegliwości intymne Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 19, 20, 21  Następny
Strona 7 z 21