Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
tamara10
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sob Mar 14, 2009 6:56 pm Temat postu: |
|
|
ehh dziewczyny to juz we wtorek, ale mam pietraaaaaa |
|
Powrót do góry |
|
|
|
ewelina15253
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach
|
Wysłany: Sob Mar 14, 2009 9:45 pm Temat postu: |
|
|
Nie denerwuj sie, bedzie dobrze. Ja tez bylam niedawno i nie bylo tak zle. Niekoniecznie moze Cie wziasc na folet, o ile nie jestes dziewica |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Sob Mar 14, 2009 10:25 pm Temat postu: |
|
|
pewnie ze tak! nie stresuj sie.. chociaz nam łatwo mowic bo mamy za soba,ale kazda pamieta jak to bylo z 1wszym razem _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
tamara10
|
Wysłany: Nie Mar 15, 2009 3:19 pm Temat postu: |
|
|
taaa jestem dziewica i badanie przez odbyt nie widzi mi sie ja pierdziele hehehe, to bedzie dobre:( |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
|
Wysłany: Nie Mar 15, 2009 3:47 pm Temat postu: |
|
|
hmmm z tego co wiem to Ewelina tez jest i nie miala przez odbyt.. z reszta nie bede wypowiadała sie za nia napisz do niej na PM i sobie pogadacie bo tutaj bedzie offtopik _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
ewelina15253
|
Wysłany: Nie Mar 15, 2009 4:38 pm Temat postu: |
|
|
Nom, tak jak pisze wind to jestem dziewica i nie mialam badania przez obdyt, szczerze mowic az sie zdziwilam jak tutaj niektozy pisali ze mieli takie badanie dlatego jak juz wczesniej pisalma to lekarz badal mnie przez usg ale nie dopochwowe |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Gosia85 Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 2 Otrzymał 117 podziękowań w 117 postach
|
Wysłany: Pon Mar 16, 2009 1:05 am Temat postu: |
|
|
ja miałam padanie przez odbyt. na początku jest nieprzyjemnie to prawda- ale da się przeżyć.
jednak to też zależy od lekarza.
moja koleżanka poszła do ginekologa po raz pierwszy, i też jest dziewicą, i trafiła do ginekologa który badał ją "normalnie" - używał wziernika i był niedelikatny. i jeszcze na nią wrzeszczał że jęczy że ją boli
także ja myślę, że nie ważne jak Cię zbada- ważne jak podjedzie do Ciebie lekarz.
ja mam wspaniałą lekarkę i przy niej nawet badanie per rectum mnie nie przeraża.
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
tamara10
|
Wysłany: Pon Mar 16, 2009 8:54 pm Temat postu: |
|
|
no nawet w miare milo bylo to uslyszec:) moj czas nadchodzi nieublagalnie hehe, jeszcze jutro musze zadzwonic, jaki jest wogole adres, gdzie musze sie stawic wzielam juuz wolne z pracy od 15:) takze bede miala godzine zeby dojechac i nastawic sie psychicznie jesli wogole tam pojde. a jak wyglada wszystko na poczatku ? wchodzicie mowicie dzien dobry i co dalej ? kurcze, normalnie nie wierze, ze to juz jutro i ide sama chyba hehe , nie wiem kogo poprosic o wsparcie . a jaki jest ogolny czas wizyty ?? zawszer mi lepiej idzie, jak sobie odliczam gora ile jeszcze bedzie sie cos dzialo |
|
Powrót do góry |
|
|
|
ewelina15253
|
Wysłany: Pon Mar 16, 2009 9:13 pm Temat postu: |
|
|
Naprawde niedenerwuj sie, bedzie dobrze:)
A Ty idziesz prywatnie czy na kase chorych? No poprostu wchodzisz, dziendobry, siadasz na krzeslo, PAn pozadaje Ci kilka pytan: czy juz wspolrzylas, kiedy mialas ostania miesiaczke, czy miesiaczki sa bolesne, mnie sie nawet pytal ile podpasek zluzywam w 1 dniu okresu hehe
jezeli chodzi o czas wizyty, hmm... Mi zeszlo jakos do godziny, ale ja bylam prywatnie |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
|
Wysłany: Pon Mar 16, 2009 10:54 pm Temat postu: |
|
|
ja jak ide to ok 15 min i do domu
Dodano po 28 sekundach:
Tamara powodzenia! nie boj sie. powiedz na wejsciu ze to Twoja 1wsza wizyta. lekarz juz bedzie wiedział o co pytac _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|