Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Pierwsza wizyta u ginekologa

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 19, 20, 21  Następny
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Dolegliwości intymne
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
tamara10

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Wto Mar 17, 2009 8:19 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

a wiec tak Smile o dziwo poszlam tam sama, cala zestresowana, rece spocone ze masakra heheh, ale pani doktor boze, tak dobra kobieta , takze jestem juz po pierwszej wizycie i w skali od 1 do 5 ,daje 4 ( ale w sensie pozytywnym ) , bo wiadomo ten 1 za dyskomfort odejmuje :p. takze podpisuje sie rowniez pod tym, ze nie ma sie czego obawiac:) i hehe przepisala mi jakies tabletki refundowane, ide do apteki a pani do mnnie 1, 61zl Very HappyVery HappyVery Happy
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
ewelina15253

Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach

PostWysłany: Wto Mar 17, 2009 10:30 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

hehe, no to widzisz, nawet za tabletki malo zaplacilas Very Happy a jak Cie pani badała?
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Wto Mar 17, 2009 10:38 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no i super!! jak badanie ? przez odbyt było? czy tak jak Ewelina mialas..?

Powrót do góry
tamara10

PostWysłany: Wto Mar 17, 2009 11:39 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

badanie przez zaden odbyt Very Happy bodajze tym wizernikiem, ale reki nie dam sobie obciac Smile ufff, ciesze sie , ze mam to juz za soba, oby tylko te tabletki pomogly, bo jak nie to co ?Very Happy
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

PostWysłany: Sro Mar 18, 2009 9:42 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

tabletki na co? Wink

Powrót do góry
pinezka
Gość

PostWysłany: Sro Mar 18, 2009 3:49 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no wlasnie jakie tabletki? bo sama jestem ciekawa
Powrót do góry
emilka
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach

PostWysłany: Sro Mar 18, 2009 6:50 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

podejrzewam, że na infekcję ;]
tamara10

PostWysłany: Sro Mar 18, 2009 7:54 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Gynalgin sie nazywaja , w sumie nie wiem na co sa:D tylko mam takie pytanko, bo wczoraj juz wzielam 1 tabletke , i moze glupie pytanie Very Happy ale jak gleboko powinno sie ja zaaplikowac? bo rano to wszystko jakby splynelo do przodu :p i nie wiem czy to tak powinno byc, czy te tabletki beda dzialac ?? czy jak to powinno wygladac. i rano tez podczas oddawania moczu splywal on razem z ta rozpuszczona tabletka. nie powinna ona przez noc sie tam rozpuscic a rano zeby jej nie bylo? czy jak ( wyglada to wtedy jak taka wypadajaca papka, jakby do konca nie byl wcholniety Smile)
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

PostWysłany: Sro Mar 18, 2009 8:34 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

moze nie oddawaj moczu dopoki ona nie rozpusci sie?

Dodano po 17 sekundach:

a wkładasz ja tak jak tampona Wink troche głebiej zeby nie wyleciało

Powrót do góry
tamara10

PostWysłany: Sro Mar 18, 2009 8:49 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

taa, ale ile mozesz nie sikac Very HappyVery Happy: cala noc i polowe nastepnego dnia ??
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Dolegliwości intymne Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 19, 20, 21  Następny
Strona 8 z 21