Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Pierwsza wizyta u ginekologa

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 8, 9, 10 ... 19, 20, 21  Następny
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Dolegliwości intymne
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
pinezka
Gość

PostWysłany: Sro Mar 18, 2009 9:06 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

spoko maroko jak to pisze Wind czasem Smile ja jak mialam grzyba w pochwie to tez musialam wkladac tabletke - antybiotyk do srodka..na poczatku nie umialam. pozniej sie przyzwyczailam. Sikalam normalnie w nocy. takze bez obaw. ona szybko sie rozpuszcza.

A i ubierz wkladke bo moze byc plama biala na majtkach Razz ja taka mialam wiec radze z doswiadczenia Smile
Powrót do góry
tamara10

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Sro Mar 18, 2009 9:44 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

tzn jak sie Tobie rozpuszczała to juz nie widzialas ten rozpuszczonej tabletki ?? bo u mnie to tak jakby ona z rana wyplynela ze srodka Very Happy i jest troszke brazowe. nie wiem czy to bormalka Smile
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
pituszka
Przyjaciel forum/Specjalista położnik

Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach

PostWysłany: Sro Mar 18, 2009 10:10 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

tabletka powinna sie rozpuscic ale rano podczas wstawania moze czesc wyleciec wiec to nic takiego Smile
Powrót do góry
majk64

PostWysłany: Czw Mar 19, 2009 12:45 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

moja dziewczyna wczoraj była pierwszy raz. stresowała się bardzo, ale wszystko jest w porzadku:) nie bojcie sie, dziewczyny!Smile

mimo to, mam pytanie. nie umialem znalesc lepszego dzialu, jesli nie trafilem, to wybaczcie mi;)
w kazdym razie, zdiagnozowano u niej zespół policystycznych jajników. czy to cos groznego? lekarz przepisal jej jakies leki i zalecił diete. mam nadzieje, ze to nie jest nic powaznego. szukalem w necie, ale fajnie byloby uslyszec opinie doswiadczonych Pan z tego forum, juz raz sie nie zawiodlem na Was, drogie Panie:)
Powrót do góry
nowicjuszka
Supermoderator

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach

PostWysłany: Czw Mar 19, 2009 1:15 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

To rzeczywiście nie ten temat Smile

Zapraszam tutaj:
http://www.biomedical.pl/forum/pcos-vt4982.html

Tu jest dużo napisane Smile
tamara10

PostWysłany: Wto Mar 31, 2009 8:20 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

chyba nie pomoglo tak jak mialo Sad
Powrót do góry
emilka
Przyjaciel forum

Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach

PostWysłany: Wto Mar 31, 2009 8:59 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

tamara10, a co sie dzieje? jakie masz objawy i ile dni temu skończyłaś kuracje?
tamara10

PostWysłany: Sro Kwi 01, 2009 8:32 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no tak jakby jeszcze troche tego sluzu bylo a kuracje zakonczylam w czwartek a to juz sroda. moze moge dokupic jeszcze raz ten sam lek bez repepty i zrobic znowusz kuracje 10 dniowa Very Happy czy tak nie mozna
Powrót do góry
emilka
Przyjaciel forum

Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach

PostWysłany: Sro Kwi 01, 2009 9:53 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

tamara10, ten lek jest na receptę, więc nie dostaniesz go bez wizyty u lekarza. poza tym jeżeli nadal coś jest nie tak i śluz jest nieprawidłowy, to oznacza albo, że lek był źle dobrany albo kuracja za krótka. powinnaś się wybrać jeszcze raz do lekarza i najlepiej jakbyś miała zrobiony posiew z pochwy. a probiotyki dla kobiet łykałaś w czasie i po kuracji?
tamara10

PostWysłany: Czw Kwi 02, 2009 5:52 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

nie, nic nie łykałam , nic mi takiego pani nie zapisala. Kurcze nie wiem,. dzis dostalam okres. moze mozliwe jest, ze to przed nim jeszcze ten sluz byl... bo jak nie, to znowu latami bede sie do gina wybierac;/
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Dolegliwości intymne Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 8, 9, 10 ... 19, 20, 21  Następny
Strona 9 z 21