Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Yalissea Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sob Sie 26, 2006 1:33 pm Temat postu: |
|
|
Chronią, ale wiadomo, że to ze sklepu, marna firma, podcza spodróży do sklepu nie woadomo co się z nimi działo... lepiej kupuj z apteki.
Słyszałam, że jeden koleś w kiosku, robił kinder-niespodzianki... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Gość
|
Wysłany: Sob Sie 26, 2006 1:38 pm Temat postu: |
|
|
no ale jezeli jest dobra marka i w ogole to tez?to co myslisz ze mohe zajsc w ciaze jak ze sklepu byly gumki? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
KOBIETA
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach
|
Wysłany: Sob Sie 26, 2006 1:50 pm Temat postu: |
|
|
Jak dla mnie to nie jest istotne skad.Wazne zeby mialy atest i nie byly przeterminowane.Jesli cos z nimi jest nie tak mozna sie latwo zorientowac po otwarciu.Np. guma jest lepka albo krucha, sa sklejone i trudno je rozwinac itp.Takiej podejrzanej lepiej nie uzywac.Kupowalam w kiosku w sklepie w aptece w hipermarkecie i zawsze byly takie same i chyba tak samo skuteczne skoro jeszcze nie jestem mamusia Zrazilam sie tylko do Unimilu bo raz pekla Na szczescie byla plemnikobojcza.Osobiscie najbardziej lubie Durex. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Gość
|
Wysłany: Sob Sie 26, 2006 2:06 pm Temat postu: |
|
|
no to dobrze..wiesz ja ostatnio kochalam sie z moim facetem i wlasnie kupil ze sklepu prezerwatywe i byla jakas dziwna bo strasznie nawilzona...to chyba nie jest zle prawda?no ja tez osobiscie lubie durex.a mam jeszcze jedny pytanko.nie wiesz ile jest prawdopodobienstwa ze nie zajde w ciaze jak bede sie kochala z facetem w dni plodne? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
KOBIETA
|
Wysłany: Sob Sie 26, 2006 2:16 pm Temat postu: |
|
|
Jak uzyjesz prezerwatywy to prawdopodobienstwo jest zadne
Oczywiscie wypadki chodza po ludziach wiec polecam jednak plemnikobojcza.
A jesli bez prezerwatywy to ciezko ustalic prawdopodobienstwo.To troche inaczej wyglada u kazdej kobiety.Niektore od razu zachodza w ciaze niektore staraja sie miesiacami.Ale jesli nie chcesz jeszcze miec dzieci to lepiej nie liczyc na szczescie.
A prezerwatywa moze byla dodatkowo nawilzana i dlatego byla mokra. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Paweł Przyjaciel forum
|
Wysłany: Sob Sie 26, 2006 2:23 pm Temat postu: |
|
|
W aptece ma sie tą jedna wiekszą pewność zę co kolwiek przychodzi jest jakie kolwiek podeżenie o to że zostało uszkodzone w transporcie natychmiast jest dawane jak zwrot.
Pozatym do aptek sa sprawdzane osoby pod kątem podejścia właśnie do różnych środków, muszą być neutralni. Przynajmniej w moim mieście, gdzie jest kilkanaście konkurencyjnych aptek nikt sobie nie pozwoli na personel który by odradzał czy niszczył w jaki kolwiek sposób jakie kolwiek rzeczy znajdujące sie w aptece. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Gość
|
Wysłany: Sob Sie 26, 2006 2:41 pm Temat postu: |
|
|
dzieki za pocieszenie:)super ze jest taka storna gdzie mozna sie ludzi poradzic:) |
|
Powrót do góry |
|
|
|
KOBIETA
|
Wysłany: Sob Sie 26, 2006 2:48 pm Temat postu: |
|
|
Milo nam.Ale najlepiej podziekujesz doradzajac innym |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Gość
|
Wysłany: Sob Sie 26, 2006 2:55 pm Temat postu: |
|
|
no chyba tak zrobie bo wiem co inni przezywaja jak cos jest nie tak... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
ajjj
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Nie Sie 27, 2006 12:09 am Temat postu: Dręczące pytania odnośnie prezerwatyw |
|
|
a więc tak mimo moich nie całych 20 lat życia mam małe dośwaidczenie w sprawach seksu zrobiłam to poraz 1 dwa miesiące temu, właściwie to się dopiero uczymy siebie zadowalać z moim chłopakiem, nasza wiedza o nas samych w sprawach seksu wypływa tez dużo z naszych rozmow.
około 2 tyg temu kochalismy sie i to w taki sposób że od razu on we mnie wszedł bez rzadnego pieszczenia itd, po około 5 minutach zdjął prezerwatywe i to był koniec, wczoraj identycza sytuacja więc sie go zapytałam dlaczego tak szybko kończymy a on mi powiedział że to już tk jest że jak chłopak ma wytrysk to juz nie ma siły na dalszy stosunek
i teraz pytanko czy to prawda że chłopacy tak mają że sa zmęczeni gdy mają wytrysk
i czy jak chłopak ma wytrysk to oznacza że ma orgazm
ja nie wiem czy miałam już orgazm czym sę to objawia u kobiety
---edited by Yalissea
Proszę nadawać takie nazwy tematów, by coś o nim mówiły, zanim wejdzie się do tematu. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|