Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Problem z bólem nóg

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Lekarz rodzinny
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
leilaaa

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Sob Wrz 02, 2006 1:16 pm    Temat postu: Problem z bólem nóg Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

witam.mam 21 lat.około 2 tygodni temu zaczęłam czuc okropny ból mięśni nóg i mrowienie.moj wysiłek fizyczny był umiarkowany,nie za duży,nie za maly.z dnia na dzień jest coraz gorzej.prawie nie ruszam nogami,a o chodzeniu nie ma mowy.na nogach pojawiły sie małe czerwone plamki,jakbym przebywałam dlugi czas na mroźnym powietrzu.widoczne zaczęły też byc żyły.ból odczuwam w każdym miejscu nogi,nie moge nawet ich zgiąc czy położyc jedną na drugą,bo czuje ogromne zmęczenie no i ten niemożliwy ból.moja ciocia jest masazystką,więc robiła mi masaże,ale nic to nie dało.od tygodnia normalnie nie funkcjonuję,gdyz nie mogę poruszac się na własnych nogach.Mam również straszne bóle i zawroty głowy,także oczopląs,zaburzenia widzenia,bóle i słabośc rąk,a także pleców i duże bóle szczęki.Trudno mi też utrzymac głowę z powodu bólu karku.Myślałam,że to chwilowe osłabienie organizmu,dopóki nie zaczęły się problemy z chodzeniem.bardzo proszę o poradę i jeśli to możliwe jakąs diagnozę lub radę w sprawie badań,które musiałabym wykonac.

----edited by Yalissea
Proszę nie nazywać tematów " Co się dzieje?". Proszę nadawać takie nazwy dla tematów, by po przeczytaniu tytułu tematu, było wiadomo o czym będzie dyskusja.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
anetka
Przyjaciel forum

Otrzymał 6 podziękowań w 5 postach

PostWysłany: Sob Wrz 02, 2006 2:57 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dziwie sie ze z takimi objawami tak dlugo zwlekasz z pojsciem do lekarza. Diagnozy wydawac nie bede poniewaz tym ma sie zajac lekarz do ktorego dawno powinnas sie udac. takich dolegliwosci nie mozna bagatelizowac. Pozdrawiam

Powrót do góry
Gość

PostWysłany: Sob Wrz 02, 2006 6:20 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

przyjechalo pogotowie i powiedziano mi,że to wynik stresu i że mam iśc do psychiatry i on zapisze mi leki.nie mogę uwierzyc,że takie rzeczy dzieją się pod wplywem stresu.czy to możliwe?czuję się coraz gorzej
Powrót do góry
anetka
Przyjaciel forum

Otrzymał 6 podziękowań w 5 postach

PostWysłany: Sob Wrz 02, 2006 6:26 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Nie sadzę by byl to wynik stresu. jesli badania wyszlyby dobrze to mozna miec to na uwadze ale jak narazie to nie mialas robionych zadnych badań. Pojdz do lekarza pierwszego kontaktu. Pewnie da Ci skierowanie na badania. Nie lekcewaz sobie tego. Pozdrawiam

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Lekarz rodzinny Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Strona 1 z 1