Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
lillasabo@interia.pl
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Nie Mar 26, 2017 9:26 pm Temat postu: problem z okiem |
|
|
trochę się bawiłam w majsterkowanie i zaprószyłam sobie do oka drewniane wióry, niby oko nie uszkodzone ale piecze i ciągle mam wrażenie że tam cos w nim zostalo, przepłukiwałam solą fizjologiczną, do okulisty na nfz prędko się nie dostanę, co jeszcze moze pomóć?? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
lineska
|
Wysłany: Sro Mar 29, 2017 12:25 pm Temat postu: |
|
|
kup sobie krople hialeye, mi one pomagają jak coś się mi się dzieje z oczami, pomagają na zaczerwienione, przekrwione oczy, mnie często różne kosmetyki podrażniają i zawsze wtedy się ratuję tymi kroplam |
|
Powrót do góry |
|
|
|
lillasabo@interia.pl
|
Wysłany: Sro Kwi 26, 2017 10:00 pm Temat postu: |
|
|
kupiłam, niezłe są, pieczenie szybko ustało, teraz sobie zakraplam jak siedzę więcjej przy kompie, fajnie że można długo stosować po otwarciu, bo chyba aż pól roku |
|
Powrót do góry |
|
|
|
yaska
|
Wysłany: Nie Cze 25, 2017 11:29 pm Temat postu: |
|
|
Ostatnio miałam to samo, bylismy na plazy, strasznie wiało, piasek jakos się do oka dostał, ze 3 dni mnie to męczyło, a sól fizjologiczna nie dawała rady. Po tych kroplach już następnego dnia była poprawa, oko przestało piec i dało się normalnie funkcjonować, bez mrużenia oczu całymi dniami. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
zoltapigwa
|
Wysłany: Sob Wrz 23, 2017 9:48 am Temat postu: |
|
|
czy tych kropli można też używać jak ktoś nosi soczewki ? szkod ami rezygnować z soczewek, a niestty coraz częsciej czuję jakby piasek czy coś w oczach, i domyślam się ze to przez soczewki |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Lkeiders
|
Wysłany: Pią Paź 20, 2017 11:36 am Temat postu: |
|
|
Nie ma to jak solidne soczewki które nie podrażniają oka trzeba na to zwracać uwage kup sobie na http://www.soczewki.net.pl/ znajdziesz ciekawe i fajne soczewki które będą idealne. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
karina90
|
Wysłany: Pon Paź 23, 2017 4:01 pm Temat postu: |
|
|
Krople hialeye mogą pomóc. Ja ich używam na codzień, ale też kiedyś podrażniłam sobie oko i bardzo fajnie złagodziły stan zapalny. Oko bardzo mnie piekło a po tych kroplach było dużo lepiej |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|