Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Problem z żołądziem

Idź do strony 1, 2  Następny
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Dolegliwości intymne
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Method99

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Sro Sty 10, 2007 12:39 am    Temat postu: Problem z żołądziem Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam. Od pewnego czasu zauwazylem(w sumie zainteresowalem sie) na moim żołądziu cos takiego jak by byl popękany(coś jak zmarszczki jakies) ale tylko w srodkowej czesci i jak sie dobrze przyjze w tym miejscu to widac kilka takich malutkich nie wiem guzkow..cos takiego jak by kilka pojedynczych takich chrostek. Czasami robi sie to czerwone tutaj wlasnie na srodku i jak dotykam tutaj to boli...i kurcze jak myslicie co to moze byc? Mam to juz dosyc dlugo chyba. Moze sa jakies masci albo cos?

Prosze o pomoc. pozdrawiam.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
mm

PostWysłany: Sro Sty 10, 2007 12:50 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

wiesz co z opisu nie zawsze da sie wywnioskowac co to jest czy grozne czy nie... najlepiej skonsultowac sie z lekarzem:) on juz na bank bedzie ciedzial co ci jest pozdrawiam:)
Powrót do góry
Method99

PostWysłany: Sro Sty 10, 2007 1:32 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

o cos takiego jak na tym zdjeciu---> http://img456.imageshack.us/my.php?image=kqd7.jpg

ja mam podobnie. Wie ktos co to moze byc? i czy sa jakies masci na to czy cos..
Powrót do góry
mm

PostWysłany: Sro Sty 10, 2007 1:53 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ja na tym zdjeciu nie widze nic niepokojącego...
Powrót do góry
Method99

PostWysłany: Sro Sty 10, 2007 1:56 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

hmm...na zoladziu jak widac sa takie pomarszczone miejsca takie jak by rozstepy...no i ja mam podobnie wlasnie i jak dotykam to kurcze boli...i nie wiem co to moze być.
Powrót do góry
mm

PostWysłany: Sro Sty 10, 2007 2:05 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

hmmm najlepszym wyjsciem bedzie jesli udasz sie do lekarza Smile no faktycznie na zdjeciu widac to co opisujesz ale ja wiem czy wyglada to jakos specjalnie zle... tego ci niestety nie powiem:) pozdrawiam:)
Powrót do góry
Method99

PostWysłany: Sro Sty 10, 2007 2:10 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

oki. Dziekuje za pomoc Wink
Powrót do góry
rafalek1993

PostWysłany: Czw Sie 02, 2007 11:23 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

a ja na żołądziu mam taką małą kropkę i nie wiem co to jest
Powrót do góry
bochen

Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach

PostWysłany: Sro Sie 08, 2007 11:41 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

jak zoledz jest w stanie spoczynku to tak wygloda, to norma, a jak "wstaj" to napelnia sie krwia i zwieksza swoja objetosc, wiec pomarszczenie to nie zaden problem, a jezeli chodzi o krostki to zamiast mydla polecam jakis zel do higieny intymnej. Osobiscie mialem czasami jakies problemy z tamtymi miejscami, jakies stany zapalne czy cos tego typu jak kolega napsial krostki itp, odkad uzywam plynu do higieny intymnej to jest spoko, wszystko w jak najlepszym porzadku
Powrót do góry
skidoo

PostWysłany: Czw Sie 09, 2007 8:15 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

postaraj sie utrzymac erekcje przez 3 h non stop a zobaczysz jakie bedziesz mial zmarszczki Smile Razz a co do czerwonych drobnych krostek to zapewne spowodowane jakas infekcja bakteryjna... polecam jak wyzej plyn do higieny intymnej lub krotka wizyta u lekarza rodzinnego po mac w antybiotyku!! pzdr
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Dolegliwości intymne Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony 1, 2  Następny
Strona 1 z 2