Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Problem ze wzwodem

Idź do strony 1, 2  Następny
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Dolegliwości intymne
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
dwaplus1

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Pią Wrz 22, 2006 2:14 pm    Temat postu: Problem ze wzwodem Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Mam pewien problem, mianowicie coś z moją erekcją jest nie tak;/ cały penis oprócz żołędzi jest twardy, tak jak powinien, natomiast żołądz pozostaje miękka, a nawet jak na chwilę robi się taka jak powinna to za chwilę znowu ta krew odpływa.. niby mogę mieć normalny wytrysk.. ale często orgazm nie jest taki silny jak powinien, wręcz słaby. Podczas masturbacji sytuacja jest taka jak opisałem wyżej, natomiast gdy przestanę się dotykać na chwilę on opada.. normalnie powinien jeszcze długo sam stać.

Następną rzeczą która ogromnie mnie martwi jest ogromny spadek mojego popędu. Normalnie cały czas chodziłem napalony, nieraz nie potrafiłem się skupić na czym innym bo tylko to miałem w głowie, często miałem erekcje w najmniej oczekiwanych momentach, albo podczas zwykłych przytulanek. Teraz (od nie dawna jestem sam) erekcje (taką jak napisałem wyżej) mam tylko podczas masturbacji, gdy miałem jeszcze dziewczynę erekcja występowała normalnie podczas pieszczot, ale z jego „główką” dalej było coś nie tak. Porannego wzwodu też nie miałem od bardzo dawna, a jak już był to też taki jak opisywałem, bez podniecenia jak zwykle przy tej sytuacji tyle że (oprócz żołędzi) jest twardy. (czy na poranny wzwód może mieć wpływ rozregulowany tryb snu? Tzn. np.: iść spać o 4 w nocy a wstawać o 14?)

Bardzo liczę na pomoc z waszej strony, chciał bym żeby odpowiedz n te kilka moich pytań była tak wyczerpująca jak to tylko możliwe, bo ja nie mam pojęcia czy może to być spowodowane, i skąd to ostudzenie mojego temperamentu.. Jeśli mój stan będzie się utrzymywał konieczna będzie wizyta u lekarza, no właśnie tylko u jakiego? Wydaje mi się że powinienem się udać do androloga, ale nie wiem czy znajdę takiego.. Myślicie że urolog będzie mógł coś poradzić?
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
drapaka
Przyjaciel forum

Otrzymał 2 podziękowań w 2 postach

PostWysłany: Pią Wrz 22, 2006 2:30 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

urolog, albo seksuolog
adinka
Gość

PostWysłany: Pią Wrz 22, 2006 4:56 pm    Temat postu: nooooo to problem Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Jest to problem bez wątpienia. napisałeś jednak że niedawno rozstałeś się z dziewczyną i wedy się to zaczęło. Bardzo możliwe że w głębi siebie nie radzisz sobie z tym rozstaniem i to odbija sie na twoich erekcjach i doznaniach sexualnych. Słabe orgazmy mogą być wynikiem tego, że nie ,,wczuwasz" się w stosnek jak kiedyś. Ale ja nie jestem lekarzem więc nie jest pewne że to problem na podłożu psychicznych. może to być również choroba, więc chcąc nie chcąc powinieneś pójść do lekarza. Życzę szczęścia i szybkiego rozwiązania problemu. pozdrawiam
Powrót do góry
dwa+1
Gość

PostWysłany: Pią Wrz 22, 2006 5:19 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

to pojawiło się zanim rozstałem się z dziewczyną..

ale dzięki za zainteresowanie Wink
Powrót do góry
userek
Gość

PostWysłany: Pią Wrz 22, 2006 7:01 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

moja rada stary jazda do sklepu i kup sobie zestaw witamin,ale nie jakiś multi tabs tylko oddzielnie wit a, e , b , cynk, żelazo,wapń, itd. zacznij to wcinać codziennie i po tygodniu zobacz efekty, na mnie działało, jak nie jadłem witamin to popęd płciowy praktycznie mi zanikł a odżywiam się zdrowo, widocznie jakiejść witaminy czy suplementu ci brakuje, jak nie pomoże to do lekarza.pozdro
Powrót do góry
Gość

PostWysłany: Pią Wrz 22, 2006 8:04 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

jasne sprubowac nie zaszkodzi, dzieki
mam nadzieje że ktoś jeszcze wypowie sie jakos bardziej obszernie, bo na necie nic nie mogłem znalezc..
Powrót do góry
KOBIETA

Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach

PostWysłany: Sob Wrz 23, 2006 10:13 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Z tego co wiem klopoty z pelna erekcja mozna miec z roznych przyczyn. Na przyklad od palenia papierosow, naduzywania alkocholu i wogole wszelkich uzywek. Moze to tez wynikac z klopotow z krazeniem albo otylosci. Nikt ci nic nie poradzi niestety na to na odleglosc. Jesli naprawde przejales sie ta sytuacja powinienes isc do urologa.
Powrót do góry
2+1
Gość

PostWysłany: Sob Wrz 23, 2006 2:32 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

tak wiem że będe musiał iść do lekarza, tylko myślałem że ktoś będzie mógł coś na ten temat powiedziec.. mój problem jest na tyle złożony że miałem nadzieje na chociaż częściowo ktoś będzie mógł mi pomuc. Wiem że nikt nie wystawi mi diagnozy, ani tym bardziej nie wyleczy mnie przez net, ale myślałem że pomoże mi ktoś poszukać ewentualnych przyczyn.. bo ja np. nie wiem od czego zależy to że normalnie chodze napalony przez cały czas.. a od pewnego czasu wogule nic. Interesuje mnie jaka kolwiek informacja bo sam podobnego przypadku w necie nie mogłem znalezc.
pozdrawiam
Powrót do góry
RRR

Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Pon Lut 12, 2007 4:54 am    Temat postu: Problem ze wzwodem - pomocy Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Hej!Ma następujący problem:Mam 22 lata. Dwa lata temu odbyłem swój pierwszy raz. Jednak początkowo miałem problemy ze wzwodem. Nie uzyskiwałem pelnego wzwodu. Partnerka poleciła mi jakiś preparat z żeń-szeniem. Brałem Bodymax i wtedy poprawiła się sytuacja ze wzwodem. Osiągałem już oczekiwany wzwód. Teraz mam inną partnerkę. Biorę Bodymax od miesiąca jednak nie mogę osiąganąć wzwodu pełnego niestety:( Co może być przyczyną tych zaburzeń? i jak walczyć? zwiększyć dawkę Bodymaxa? W moim wieku zaburzenia erekcji chyba nie są czymś normalnym:(? Proszę o pomoc...

---edit by emilka---
temat przyłączony do podobnego
Powrót do góry
pituszka
Przyjaciel forum/Specjalista położnik

Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach

PostWysłany: Pon Lut 12, 2007 1:06 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

hmm... a moze sie stresujesz zbytnio?? Wink ale tak czy siak wypadalo by sie wybrac do lekarza i powiedziec co i jak Smile
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Dolegliwości intymne Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony 1, 2  Następny
Strona 1 z 2