Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Problem ze wzwodem

Idź do strony Poprzedni  1, 2
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Dolegliwości intymne
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
comet

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Czw Lut 15, 2007 3:22 pm    Temat postu: niepełny *** Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Jak rozumiem masz wzwód, ale niepełny.
Nie jest to normalne, co innego przedwczesny wytrysk.
Ale jeżeli wcześniej udało ci się nad tym zapanować to i teraz powinno być dobrze.
A może ty coś bierzesz? Sterydy?
Kolejka do seksuologa pewnie długa. Spróbuj do urologa, na pewno coś zaradzi.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
sszczygi

PostWysłany: Czw Lip 26, 2007 1:48 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Jest fajna audecja na TVNMed o zaburzeniach erekcji. Może Ci to trochę rozjasni sprawę Smile

http://tvnmed.pl/www/audycje.php?show=stream

---edit by emilka---
proszę nie pisać dwóch jednakowych postów w innych tematach. ten post zostawiam, temat kasuje
Powrót do góry
Ruleta

PostWysłany: Pią Lip 27, 2007 7:22 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

mam pytanko! dawno temu miałem stulejkę, ale napletek się rozciągnął itd. teraz nawet podczas wzwodu okrywa żołądź... jeśli nie jest odkryty może to mieć wpływ na słaby wzwód? albo na to że czasem nie jest pełny, albo po chwili masturbacji słabnie i muszę go pozostawić na kilka sekund by krew znowu napłynęła?bo zazwyczaj mój penis musi byc dotykany i wtedy otrzymuje wzwód. mam także żylaki powrózka nasiennego, może byc taka sytuacja że mam problem z tymi zastawkami (czy jakoś tak)? wzwód słabnie, krew cofa się i powoduje żylaki?

ps. sorki że pisze w tym temacie o żylakach i innych problemach, ale myśle że może to byc ze sobą w jakis sposób powiązane.
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Dolegliwości intymne Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2
Strona 2 z 2