Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
osz_3107
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Nie Wrz 02, 2007 12:31 pm Temat postu: problemy z moczem |
|
|
mam problem wczoraj wieczorem podczas oddawania moczu poczułam bol. myslałam ze to nic takiego jednak gdy w nocy poszłam znowu "za potrzebą" po wydaleniu moczu pojawiło się może z 4 kropelki krwi wymieszanej z moczem. dziś rano co prawda krwi nie było ale był bol. muszę zaznaczyc ze owy ból pojawia się dopiero przy samym końcu załatwiania się. co to może byc?? co mam robic i czy trzeba sie udac do lekarza czy może przejdzie jakimiś domowymi sposobami?? pozdrawiam i czekam na odp
-----edit by emilka------
temat przenoszę do działu "Choroby i urazy" |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Nie Wrz 02, 2007 1:12 pm Temat postu: |
|
|
mysle ze powinnas sie przejsc do lekarza i nie zwlekac...rozne przyczyny moga byc... moze masz chore nerki,(moga byc kamienie na nerkach ) zapewne jest jakis stan zapalny pecherza...pedz do medyka _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Isia
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Wto Wrz 04, 2007 12:29 pm Temat postu: |
|
|
zgadzam się koniecznie idz do lekarza! |
|
Powrót do góry |
|
|
|
helloween Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 2 Otrzymał 4 podziękowań w 4 postach
|
Wysłany: Czw Wrz 06, 2007 11:04 pm Temat postu: |
|
|
do lekarza ? na urazowke od razu - pojawil sie zapewne problem z nerkami ale nie lekarz wiec nie wiem :/ |
|
Powrót do góry |
|
|
|
pituszka Przyjaciel forum/Specjalista położnik
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach
|
Wysłany: Czw Wrz 06, 2007 11:52 pm Temat postu: |
|
|
to jest na bank zapalenie pecherza, mam to czesto i zazwyczaj u mnie tej krwi jest wiecej ... czasem jest to spowodowane kamieniami na nerkach albo piaskiem ale nie koniecznie, idz do lekarza na pewno dostaniesz lekarstwa, ja biore furaginum zawsze - to jest na recepte wiec tylko lekarz przepisze... i proponuje lekarzowi wspomniec o skierowaniu na USG nerek, warto sparwdzic czy nie ma jakis zlowgow w ukladzie moczowym
da sie z tym zyc hehe... ja mam kamienie na nerkach juz od 5 lat ale nie zycze tego, lepiej zeby to bylo zwykle zapalenie pecherza bo kamienie na nerkach bola starsznie
powodzenia i jak najszybciej do lekarza rodzinnego |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|