Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
on83
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sro Maj 04, 2011 2:30 pm Temat postu: czy możliwe zapłodnienie? |
|
|
kochałem się z dziewczyną w sobotę, podczas zmiany pozycji postanowiłem zmienić prezerwatywę bo poprzednia była dość intensywnie używana i można by rzec że stała się sucha, nie miałem wytrysku, w prezerwatywie znajdował się prejalkulat (chyba tylko prejalkulat) bo teraz to już nie wiem
i teraz mój dylemat: podczas zmiany dotknąłem penisa i i prezerwatywy od środka , później wytarłem tą ręke tylko nie wiem czy dokładnie, następnie założyłem nową prezerwatywę i moje pytanie brzmi czy jest jakaś możliwość, żeby doszło do zapłodnienia? obawiam się, że mogłem przenieść plemniki na prezerwatywę podczas zakładania nowej;/ wytrysk miałem na zewnątrz dodam że to był 26 lub 27 dzien cyklu więc chyba dni niepłodne, |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Sro Maj 04, 2011 11:30 pm Temat postu: |
|
|
on83 a jak dlugie ma cykle? rzeczywiscie 27-28 to juz dni niepłodne wiec nie ma mowy o ciazy. tym bardziej ze w plynie nie ma plemnikow chyba ze tuz przed samym wytryskiem
sadze ze nie pownienes miec powodu do obaw. lada dzien powinien pojawic sie chyba okres, tak? _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
wystraszony88
|
Wysłany: Sob Paź 01, 2011 9:46 pm Temat postu: Proszę o pomoc, czy mogło dojść do zapłodnienia ? |
|
|
Witajcie
Przed chwilą kochałem się z dziewczyną, wszystko jak być powinno, tzn. najpierw założona prezerwatywa a potem dopiero przyjemność, nie na odwrót
Jak już skończyłem to nie zeszła ze mnie (pozycja na jeźdźca), mój członek wyszedł z pochwy i leżał na płasko a ona zaczęła ''jeździć'' swoją pochwą po penisie (obcierać), po paru sekundach wstałem i poszedłem do toalety, gumka była nałożona prawie do samego końca (brakowało może 2 cm), zbiorniczek był pełny spermy, ale podczas ściągania gumki zauważyłem że na gumce jest dużo śluzu (sperma?) , po wyrzuceniu gumki czułem zapach spermy na swoich palcach mimo że nie miałem kontaktu ze zbiorniczkiem.
Boje się że jak ocierała penisa to sperma wycisnęła się pomiędzy ściankami prezerwatywy a skórą penisa...
Co robić ?
Może tylko przesadzam ? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
sekutnica
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 2 podziękowań w 2 postach
|
Wysłany: Nie Paź 02, 2011 3:14 am Temat postu: |
|
|
Przesadzasz. Guma jak piszesz była nałożona do końca, ten śluz to zapewne jej . Nie ma szans raczej, żeby normalnie coś się 'przecisneło'. Zbiorniczek pełny, jak nie strzelił to uspokój się i nie stresuj dziewczyny |
|
Powrót do góry |
|
|
|
nastja Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 2 Otrzymał 10 podziękowań w 10 postach
|
Wysłany: Nie Paź 02, 2011 7:03 pm Temat postu: |
|
|
wystraszony88 na przyszłość jeżeli już dojdziesz, czyli sperma będzie w zbiorniczku to natychmiast zdejmij prezerwatywę, nie dopuszczaj do kolejnej penetracji czy "jeżdżenia" po penisie, bo nigdy nie wiadomo, gumce nie wierz na 100%, a po drugie zapewne oszczędzisz sobie, jak i dziewczynie stresu a jeśli będziecie mieli nadal ochotę to umyj prącie i włóż nową prezerwatywę, zresztą to już na pewno wiesz co i jak _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
wystraszony88
|
Wysłany: Nie Paź 02, 2011 10:57 pm Temat postu: |
|
|
Teraz już wiem....martwie się o ten konkretny przypadek... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
sekutnica
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 2 podziękowań w 2 postach
|
Wysłany: Pon Paź 03, 2011 1:11 pm Temat postu: |
|
|
Moim zdaniem nic się nie stało, no ale nie jestem jasnowidzem. W przyrodzie nie istnieje tylko sperma faceta . To pewnie był jej śluz, a zapach jak zapach. W gruncie rzeczy raczej trudno żeby coś tam się wycisnęło, tak z 'doświadczenia'. Tak jak napisała nastja, lepiej nie ryzykować w takich sytuacjach bo po wzwodzie guma może łatwo zjechać.
Poza tym kobieta też nie jest płodna 24h/7 . |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|