Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
GretaG
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Wto Mar 01, 2016 11:53 am Temat postu: Przyczyny piekący ból pleców |
|
|
Jakie mogą być przyczyny piekącego bólu pleców? Towarzyszy mi on praktycznie ciągle od kilku miesięcy. Nie jest to ból bardzo intensywny, ale czuje duży dyskomfort, jakbym miała poparzone plecy :/ |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Panna z mokrą głową
|
Wysłany: Wto Mar 01, 2016 12:49 pm Temat postu: |
|
|
Przyczyną piekącego bólu pleców może być typ wykonywanej pracy, np. jak pracujesz ciągle w tej samem pozycji, lub wykonujesz ciągle te same ruchy, np. na taśmie produkcyjnej w fabryce, to może dochodzić do mikrourazów powięzi skutkujących właśnie opisanym przez Ciebie bólem.
Dobrze jeżeli poszłabyś do lekarza i pokazała gdzie i jak Cię boli. Bo może się okazać, że przyczyna jest całkiem inna. Możliwych przyczyn przewlekłego bólu pleców jest bardzo wiele. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
KaśkaN
|
Wysłany: Pon Mar 07, 2016 1:38 pm Temat postu: |
|
|
nie wiem czy to to samo, ale jak byłąm w szpitalu to miałam taki piekący ból, jej nie mogłam wytrzymać, nie wiem czy to nie było u mnie od materaca, bo u Ciebie to zupełnie co innego |
|
Powrót do góry |
|
|
|
mloda-mama
|
Wysłany: Czw Mar 24, 2016 9:01 am Temat postu: |
|
|
hm... myślę że to typowy ból wynikający z pracy stojącej, przepracowania, zmęczenia materiału. Możliwe że też z tego powodu masz jakieś delikatne zapalenie i kręgosłup o sobie daje znać. Sprawdź sobie grupę produktów na tego typu problemy - dip rilif i dip hot. Są one do kupienia w aptece za śmieszne pieniądze, a mogą ci pomóc. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|