Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
clour
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach
|
Wysłany: Nie Gru 23, 2018 12:37 pm Temat postu: REHABILITACJA W KRAKOWIE |
|
|
Gdzie w Krakowie można zapisać się na dobre zabiegi rehabiltiacji? Chodzi tutaj mi głównie o rehabilitację kręgosłupa.......... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
michalz
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach
|
Wysłany: Pon Gru 24, 2018 1:42 pm Temat postu: |
|
|
Ale prywatnie czy na fundusz? Bo jeśli chciałbyś zapisać się prywatnie, polecam centrum fizjoterapii Fizjoter. https://fizjoter.pro/uslugi/rehabilitacja-kregoslupa/ Personela sprawił, że dzisiaj chodzę bez bólu. Leczyłam kolano, zwichniętą stopę i kontuzję barku. Miałem równiez problemy z kręgosłupem.
Rzeczowo, konkretnie bez owijania w bawełnę. Bardzo profesjonalna opieka i miły personel. Polecam jeśli zależy CI na zdrowiu.
Dodam,ze nie ma problemów z zapisaniem sie na ćwiczenia, poza tym podoba mi się,ze dostałem instruktaż jakie cwiczenia powinienem wykonywać potem w domu. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
maggyzet
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Czw Lut 21, 2019 1:17 am Temat postu: |
|
|
Moim zdaniem podstawa udanego zabiegu jest znalezienie odpowiedniego terapeuty. Czasami trzeba sie troche naszukac .. proponuje zatem poczytac wstepnie opinie w sieci, badz tez podpytac sie jakichs znajomych. Najlepiej aby byl to czlowiek dzialajacy w tej branzy od dobrych kilku lat .. doswiadczenie bedzie tutaj bezcenne. Od bardzo dawna najczesciej stosowana terapia jest manualna. Polega ona w gruncie rzeczy na uciskaniu odpowiednich partii ciala w celu zredukowania napiecia jakie w nich powstalo. Czesto sa to roznego rodzaju bole chroniczne .. na ktore wlasciwie nie ma skuteczniejszej metody. Bardzie szczegolowo jest to opisane chociazby tutaj - http://ortorehasport.com/metody-rehabilitacji/ w raz z innymi metodami .. stosowanymi zaleznie od schorzen. Warto takze pamietac o tym aby w pozniejszym czasie prowadzic zdrowy tryb zycia .. poniewaz sama terapia jest katalizatorem dla naszego organizmu. We wlasnym zakresie takze powinismy robic systematycznie zlecone cwiczenia. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|