Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

stosunek przerywany,kropelkowanie

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Sprawy łóżkowe
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
VVigor

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Sro Lis 16, 2011 11:09 pm    Temat postu: stosunek przerywany,kropelkowanie Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Cześć, od razu proszę nie krytykować, odnośnie używania tej metody antykoncepcji Smile
otóż, dzisiaj z dziewczyną postanowiliśmy zasmakować stosunku przerywanego,może niezbyt mądrze,ale nie o to tu chodzi. Pytanie mam jedno,wyszedłem z niej jakieś 5-6 sekund przed wytryskiem, w pewnym momencie penis "zastanawiał" się (już po wyjściu) czy dojść czy nie Shocked inaczej tego nie określe,jednak w końcu się zdecydował i jak już mówiłem wytrysnął po max 6-7 sekundach. Słyszałem o czymś tak pięknym jak kropelkowanie, jednak nie znalazłem info czy to występuje dosłownie pół sekundy przed wystrzałem,czy może trochę wcześniej? wiem tylko ,że jest niewidoczne. dziewczyna miała prawdopodobnie dni płodne (jak już to 1 dzień) ,śluz był ciągnący i przezroczysty,więc zapewne tak.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Czw Lis 17, 2011 9:45 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

dni napewno były płodne i sytuacja niebezpieczna.
sadze ze mogło sie cos wydostac i mogłes nawet tego nie poczuc.
zachowaliscie sie dosc nieodpowiedzialnie,ale nie mi to oceniac.
teraz pozostaje czekac do dnia @ i bedzie wiadomo czy jest w ciazy czy tez nie.
na przyszlosc radze w dni płodne zaopatrzyc sie w gumki.

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Sprawy łóżkowe Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Strona 1 z 1