Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
emilka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach
|
Wysłany: Czw Lis 20, 2008 1:28 am Temat postu: |
|
|
masz grzybicę. idź do lekarza a na przyszłosć jak będziesz brać antybiotyki to łykaj probiotyki dla kobiet w czasie i po kuracji _________________ "Mogę Przedawkować Życie, Co Prowadzi Do Śmierci" |
|
Powrót do góry |
|
|
|
blondyna1790
Wysłał podziekowań: 2 Otrzymał 2 podziękowań w 2 postach
|
Wysłany: Czw Lis 20, 2008 4:41 pm Temat postu: |
|
|
a np mogabym sie kochac z chlopakiem? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
emilka Przyjaciel forum
|
Wysłany: Czw Lis 20, 2008 6:59 pm Temat postu: |
|
|
jeśli chcesz go zarazić, to proszę bardzo. ja nie polecam _________________ "Mogę Przedawkować Życie, Co Prowadzi Do Śmierci" |
|
Powrót do góry |
|
|
|
alala boli
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Czw Gru 04, 2008 3:54 pm Temat postu: Bóle podbrzusza i jajników, pieczenie w pochwie |
|
|
Witam. Mam 20 lat, od roku współżyje z chłopakiem (nie mam inncyh partnerów). Od polowy miesiaca mam bóle podbrzusza i jajnikow (raz boli mnie lewy jajnik a innym razem prawy). Podbrzusze boli mnie praktycznie caly czas, niekiedy bóle jajnikow sa bardzo silne. Ostatnio zaczela mnie piec/swedziec pochwa. Wydaje mi sie rowniez ze mam napuchniete wargi sromowe. Wizyte u ginekologa mam dopiero za dwa tygodnie (nie wiem czy wytrzymam:/)... Co mam robic pomozcie mi Prosze. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
emilka Przyjaciel forum
|
Wysłany: Czw Gru 04, 2008 6:54 pm Temat postu: |
|
|
może to być jakaś infekcja... bez ginekologa się nie obejdzie. natomiast na to pieczenie możesz spróbować użyć tantum rosa i smarować wargi sromowe maścią clotrimazolum _________________ "Mogę Przedawkować Życie, Co Prowadzi Do Śmierci" |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Aneta2009
|
Wysłany: Pon Sty 26, 2009 8:42 pm Temat postu: Swędzenie i brak śluzu - ciąża? |
|
|
Witam mam pytanie nie wiem co to moze byc moze ktos z was bedzie wiedział wiec tak co oznacza swedzienie w okolicach pochwy swedzenie i brak jakiego takiego sluzu ?? bardzo prosze o odp zaley mni no i boje sie
jednak przeniosłam. emilka |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Pon Sty 26, 2009 8:45 pm Temat postu: |
|
|
stan zapalny, infekcja... jak najszybciej do ginekologa i wstrzymaj sie z sexem bo mozesz zarazic partnera _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Aneta2009
|
Wysłany: Pon Sty 26, 2009 8:51 pm Temat postu: |
|
|
a czy to moze byc zwiazane cos z ciaza ?? ktos mi powiedział ze o moze byuc jakis objaw ciazy czy to prawda nie chce mi sie w to wierzyc ?? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Pon Sty 26, 2009 8:52 pm Temat postu: |
|
|
co TY jesli czujesz swedzenie ,pieczenie itp to znak ze wkradła sie infekcja.. niby w ciazy łatwo o grzyba ale jesli nie doszlo do zapłodnienia w trakcie owulacji to nie ma mowy o zadnej ciazy idz do lekarza bo trzeba to wyleczyc.. od jak dawna Cie swedzi? _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Aneta2009
|
Wysłany: Pon Sty 26, 2009 8:55 pm Temat postu: |
|
|
no z chłopakiem kochałam sie przeszło tydzien temu a swedzenie pojawiło sie ok 2 dni tem o ile dobrze pamietam nie wiem co mam robic ?? przy btym swedzeniu oczywiscie pojawiło sie brak jakiego kolwiek sluzu ?? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|