Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
madziulek20
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sro Paź 21, 2009 11:56 pm Temat postu: |
|
|
Hej,
Od dłuższego czasu (jakis 2-ch miesiecy) wystęuje dziwny śluż. Jest on żółtawy troche ciągnący, ale nie wodnisty raczej bym powiedziała, że taki suchy. Pojawia sie razem lub zamiennie ze sluzem szklistym płodnym, albo tez i nie plodnym. Nie wydzialają sie zadne dziwne nieprzyjemne zapachy. Zatem moje pytanie jest takie: czy to moze byc jakis grzybek??
Prosze o poradę.
Pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
|
|
emilka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach
|
Wysłany: Czw Paź 22, 2009 10:59 am Temat postu: |
|
|
madziulek20, tak, to może być grzybica. czasami występuje tylko nieprawidłowy śluz. a czy towarzyszy temu pieczenie lub swędzenie? jak na razie możesz kupić lacibios femina i dobry płyn do higieny intymnej. jeżeli śluz się nie unormuje to idź do ginekologa _________________ "Mogę Przedawkować Życie, Co Prowadzi Do Śmierci" |
|
Powrót do góry |
|
|
|
madziulek20
|
Wysłany: Czw Paź 22, 2009 5:36 pm Temat postu: |
|
|
Pieczenia w ogole nie ma, za to swędzenie jest, ale żadko. Towarzyszy tym też ból brzucha, a głownie jajników takie dziwne skórcze może to też byc z tym powiązane??
I co to jest ten lacibios femina ? Bez recepty można to kupić??
Dziękuje za odpowiedż.
Pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
|
|
emilka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach
|
Wysłany: Pią Paź 23, 2009 11:11 am Temat postu: |
|
|
hm, jeżeli występuje ból jajników często, to najlepiej od razu isć do lekarza, bo może to być związane ze stanem zapalnym jajników/przydatków a tego nie można lekceważyć.
lacibios femina to jest probiotyk dla kobiet, zawierający specjalnie wyselekcjonowane szczepy bakterii kwasu mlekowego). dostarcza pozytywnej mikroflory, normalizuje pH w pochwie i działa profilaktycznie i wspomagająco w infekcjach intymnych _________________ "Mogę Przedawkować Życie, Co Prowadzi Do Śmierci" |
|
Powrót do góry |
|
|
|
madziulek20
|
Wysłany: Pią Paź 23, 2009 11:06 pm Temat postu: |
|
|
Acha. W takim razie dziękuje ci Emilko za odpowiedz i pomoc.
Pozdrawiam. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
cypiska
Wysłał podziekowań: 13 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Nie Lis 01, 2009 11:15 pm Temat postu: |
|
|
Mam już dość.Od 4 miesięcy 2 dni po okresie zaczyna mi się "okres swędzenia".wargi sromowe mi puchną,pieką i swędzą.Do tego pojawia się silny ból po prawej stronie podbrzusza.Wszystko trwa do 3 dni przed miesiączką.wtedy mam plamienia,na drugi dzień nie ma ani plamień ani swędzenia jest super a potem mam okres.Przez jeden dzień.Potem okresu 1 dzień nie ma a potem jest normalnie 3 dni.A później znowu faza swędzenia itd.Clotrimazolum nie pomaga a ginekolog już na mnie patrzy jak na hipochondryczkę.nie cierpię być kobieta.Do tego jeszcze ten ból przy współżyciu...HELP ME |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Pon Lis 02, 2009 12:12 am Temat postu: |
|
|
a moze jestes uczulona na lateks? zabezpieczacie sie czy nie? moze partner konczy w Tobie? i masz alergie na sperme? ;/ hmm
Dodano po 1 minutach:
i jeszcze przyszlo mi do głowy: moze on ma infekcje ktora przeniosla sie na Ciebie... ;/ ? badał sie pod tym katem? przeciez nie zawsze kobieta jest "nosicielka" ze tak brzydko powiem;/ _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
cypiska
|
Wysłany: Pon Lis 02, 2009 6:05 pm Temat postu: |
|
|
witam,ja i mój mąż nie stosujemy żadnych zabezpieczeń.zarówno ja jak i mój mąz jesteśmy swoimi pierwszymi partnerami .razem pracujemy i spedzamy razem 24 godziny na dobę wiec raczej nie mialby jak uciec "na boki" |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Pon Lis 02, 2009 11:46 pm Temat postu: |
|
|
cypiska ja nie mowie o zdradzie - bron Boże.
chodzi mi o to ze moze on złapał jakas infekcje i przeniosł na Ciebie... wcale nie musial uprawiac sexu z kims innym.
piszesz ze nie stosujecie zabezpieczen wiec wnioskuje ze konczy w Tobie.. moze to alergia na sperme? piecze Cie krocze po stosunku? _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
cypiska
|
Wysłany: Pon Lis 02, 2009 11:57 pm Temat postu: |
|
|
Nie nie kończy we mnie.Stosujemy seks przerywany.Zresztą ciężko to nazwać seksem bo ze względu na opisane problemy kochamy się góra 2 razy w miesiącu jak uda nam się ustrzelić taki dzień kiedy nie mam okresu i nic mnie ani nie boli ani nie swędzi. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|