Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Swędzenie, pieczenie, dziwne upławy - zbiorczy.

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 30, 31, 32  Następny
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Dolegliwości intymne
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
ania0000

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Pią Lis 23, 2007 5:54 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

hej,nie akurat nie swedzi ani piecze,troszke mnie to krepuje jak sie kocham z moim facetem Confused dzieki za porade,tak konieczniem musze sie wybrac do lekarza bo ostatnio nie pamietam kiedy bylam:)
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
doris1

PostWysłany: Sro Sty 02, 2008 2:20 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ja mam dosc zawstydzajace pytanie.czy wasz sluz ma zapach ??? myje sie codziennie jezeli chodzi o to... Very Happy denerwuje mnie to, u mnie nie dosc ze duzo tego to ma zapach dziwny, ktory nie podoba mi sie
Powrót do góry
keni

PostWysłany: Sro Sty 02, 2008 2:02 pm    Temat postu: ... Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

w sylwestra uprawialam z facetem stosunek i na drugi dzien wyszly mi takie male uwypuklenia ,swezące,,,czasem tak po goleniu mam ale to mi troche inaczej wyglada bo jest wiecej...co to moze byc?
Powrót do góry
pituszka
Przyjaciel forum/Specjalista położnik

Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach

PostWysłany: Sro Sty 02, 2008 4:39 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

doris a zawsze tak mialas?? moze wybierz sie do ginekologa... moze byc to roznego rodzaju infekcja jak nastapilo to niedawno albo poprostu tak masz Smile
Powrót do góry
doris1

PostWysłany: Czw Sty 03, 2008 1:21 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

nie wiem jak to z tymi uplawami ... az glupio
Powrót do góry
karol87

PostWysłany: Sro Sty 23, 2008 2:11 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

również zwracam sie o pomoc. u mnie tak jak pisała wczesniej Kate19 pojawiły sie kilka tygodni temu podobne objawy. mam upławy i nie tak jak kiedyś jest tego duuzo wiecej, takiej żółtawej barwy a do tego jednak czuje pieczenie albo swędzenie Sad czy powinnam iść do lekarza?

----edited by emilka----
temat przyłączyłam do innego tematu, ponieważ tamten nie dotyczył dodatkowo swedzenia
Powrót do góry
exullt
Przyjaciel forum

PostWysłany: Sro Sty 23, 2008 2:20 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Tak, jak najbardziej powinnaś pójść do lekarza. Objawy które opisujesz wskazują na jakąś infekcje. Pewnie grzybiczną, ale oczywiście nie jestem lekarzem, wiec nie mogę w 100% tego stwierdzić. Natomiast jestem pewna na 99%.
Idz jak najszybciej do lekarza, bo poco się męczyć i czekać aż objawy się nasilą
Confused
Powrót do góry
karol87

PostWysłany: Sro Sty 23, 2008 3:57 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ok ale skoro tak to do jakiego lekarza sie z czyms takim zgłosić? nigdy nie miałam takich problemów więc głupio mi bedzie napewno ale jak mus to pujde bo nie daje rady. a wogóle to pojawilo sie to jakiś czas po stosunku, czy może to miec też związek z tym preparatem którym pokryte sa gumki? (wiecie lepsze wejście) bo pierwszy raz takiej uzyliśmy i zonk teraz Sad
Powrót do góry
emilka
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach

PostWysłany: Sro Sty 23, 2008 4:07 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

może to być uczulenie na środek nawilżający a w następstwie uczulenia mogła sie pojawić mała infekcja. ale Domi dobrze radzi, warto pójść do ginekologa jak najwcześniej, żeby jak najszybciej pozbyć się stanu zapalnego. doraźnie możesz spróbować przemywać wargi sromowe tantum rosa lub vagosanem i smarować maścią clotrimazolum, ale te środki mogą czasami tylko zaciemnić obraz i zlikwidować same objawy podczas gdy infekcja nadal będzie w pochwie. na pewno za to możesz kupić sobie lacibios femina - wspomoże odbudowę Twojej naturalnej flory bakteryjnej, która już zacznie trochę walczyć z patogenami Wink
exullt
Przyjaciel forum

PostWysłany: Sro Sty 23, 2008 4:08 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Do ginekologa.
A używałas prezerwatyw ze środkiem plemnikobójczym??
On dość często powoduje infekcje :/ osobiście nie polecam prezerwatyw nim pokrytych.
Mozesz sobie już teraz zakupić probiotyk bo najważniejsze podczas leczenia infekcji pochwy jest to żeby odbudowac zej prawidłową florę bakteryjną!
Polecam Laci Bios Femina, sama używam juz długi, długi czas i jestem bardzo zadowolona. Ponadto jesli doskwiera Ci bardzo swędzenie a wizytę masz dopiero za kilka dni kup sobie jeszcze maść Clotrimazolum, i smaruj swędzące miejsca.
Sorki Emilka, nie zauwazyłam twojego posta i truchę "pospamowałam" Wink
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Dolegliwości intymne Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 30, 31, 32  Następny
Strona 8 z 32