Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

swedzenie w kroczu i ból jajników w trakcie masturbacji

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Dolegliwości intymne
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
szwaku

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Czw Paź 18, 2007 1:04 pm    Temat postu: swedzenie w kroczu i ból jajników w trakcie masturbacji Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

witam! Mam nurtujace mnie pytanko. Wprawdzie to kobieta - moja kolezanka powinna je zadac ale wiem ze ona tego nigdy nie zrobi, gdyz unika lekarzy wszelkiego rodzaju a problem chyba jest powazny!
Przyznala mi sie iz nie powinna sie masturbowac (ponoc w czasie stosunku takich objawow nie miala, ale nie wiem czy to prawda), gdyz odczuwa straszny bol w kroczu (ponoc tez swedzenie) i bola Ja jajniki, a konsekwencje tego sa bardzo bolesne , chociazby w postaci dretwienia nogi... Martwie sie bardzo o Nia, czy to cos powaznego? Moze jak bede wiedzial ze cos Jje dolega bedzie latwiej mi Ja namowic do wizyty u lekarza...?
prosze o pomoc!!!
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
Yalissea
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Czw Paź 18, 2007 7:05 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ja nie wiem co to..
No powinna iść do lekarza.. i wygoń ją jak najszybciej.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Dolegliwości intymne Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Strona 1 z 1