Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
anioolek_15
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sob Wrz 22, 2007 12:45 pm Temat postu: |
|
|
Bo jak Wy czulibyście sie gdy zamiast lepiej, było gorzej i gorzej i tak bez zmian, jak czulibyście się gdyby ktoś wam zepsuł Wasze urodziny, jak czulibyście gdyby przyjaciele nie mogli wam pomóc? Ja jestem wrażliwą osobą, i trudno mi z tym wszystkim.. _________________ Weronika |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Sob Wrz 22, 2007 2:26 pm Temat postu: |
|
|
widocznie to nie sa przyjaciele...taka prawda... prawdziwy przyjaciel to taki, ktory wyslucha,doradzi, wesprze..Ci co odwracaja sie od Ciebie to zwykli tchorze.. . Jesli masz problem,jest Ci zle to właz na forum i wyraz to poprzez pisanie! ale nie tnij sie na Boga;/. Nastepnym razem moze nie byc juz tak ciekawie.. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
pituszka Przyjaciel forum/Specjalista położnik
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach
|
Wysłany: Sob Wrz 22, 2007 2:33 pm Temat postu: |
|
|
wlasnie, musisz sie otworzyc a naljepiej by bylo isc do lekarza... rodzice nie widza ze z toba zle sie dzieje ?? ja bym moje dzieckow ziela za reke i sama zaprowadzila i tyle |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Yalissea Przyjaciel forum
|
Wysłany: Sob Wrz 22, 2007 5:10 pm Temat postu: |
|
|
No głupia... idź do lekarza, nie rób sobie krzywdy.
Przecież tylko i wyłącznie sobie szkodzisz. Kiedyś będziesz tego żałowała.
To już nie są normalne zachowania, z takimi należy zgłosić się do psychiatry, ponieważ sprawami typu: targnięcie się na swoje życie czy zagrożenie jego właśnie zajmuje sie psychiatra. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
anioolek_15
|
Wysłany: Sob Wrz 22, 2007 8:12 pm Temat postu: |
|
|
Rodzice? oni to mnie totalnie olewają... No a przyjaciel wysłuchał mnie, próbował pomóc, ale nie potrafi... To nie jego wina przecież ;( No a psycholog mnie wysłucha, wiem, ale ja się nie otworzę, nie będe potrafiła _________________ Weronika |
|
Powrót do góry |
|
|
|
naneczka
|
Wysłany: Nie Wrz 23, 2007 1:22 pm Temat postu: re |
|
|
mam 18 lat i bardzo podobna sytuacje do ciebie. wiele miesiecy bylam na lekach nassenych i antydepresantow. wkoncu nie potrafilam spac bez lekow. zaczelam zwiekszac dawki, mieszac je ze soba a nawet z alkoholem i pewnego dnia zle to sie skonczylo bo przedawkowalam i wyladowalam w szpitalu. ta sytuacja odwrocila calkowicie rodzine ode mnie, mam miano narkomanki, cpunki, lekomanki itp. i nie wierze zeby ktos mogl mi pomoc. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
anioolek_15
|
Wysłany: Nie Wrz 23, 2007 9:04 pm Temat postu: |
|
|
Aaa.. nie wiem co napisać... ja nie jem rutynowo tabletek, wziełam je zaledwie 2-3 razy, tyle że w zwiększonej dawce. No i nie umiem sobie poradzić, aczkolwiek na pewno jest ktoś kto mogłby mi pomóc, ale może ja nie chce sobie pomóc? nie wiem, sama juz nie wiem nic.. Jestem osobą zamknięta w sobie i ciężko mi jest z tym wszystkim _________________ Weronika |
|
Powrót do góry |
|
|
|
mikmik
Ostrzeżeń: 2
|
Wysłany: Nie Wrz 23, 2007 10:55 pm Temat postu: |
|
|
1. Przed psychiatrą sie napewno otworzysz bo tak Cie podejdzie ze wkońcu powiesz taka profesja
2. jak nie mozęsz spać i idź na dwór zrób z 40 okrążeń wokół bloku i padniesz aż miło;]
ja tęz nie mogłem spać ;] i wkońcu doszedłem do wniosku że nie ma po czym mi sie chcieć spać;] i zaczołem biegać wieczorami;] i wysypiam sie 100000000 razy lepiej niż kiedykolwiek;] |
|
Powrót do góry |
|
|
|
naneczka
|
Wysłany: Nie Wrz 23, 2007 10:58 pm Temat postu: 23 |
|
|
w moim przypadku bylo tak samo ze kilka razy zwiekszylam dawke. jak ktos nie pomoze ci skonczyc terapii to skonczysz jak ja. terazdostaje swira bez lekow. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
anioolek_15
|
Wysłany: Pon Wrz 24, 2007 8:23 am Temat postu: |
|
|
Wokół bloku to biegać nie umiem, bo mieszkam w domu No ale po ogródku pobiegam, może rzeczywiście pomoże...
Naneczko ale ja nie jem tabletek, to było tylko 2-3 razy, no i ostatnio jednorazowo zjadlam 5 anytybiotykow na raz, no i tego skutki mam, bo się rozchorowałam... Mój organizm osłabł... _________________ Weronika |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|