Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Tabletki nasenne szkodliwe?

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9, 10, 11  Następny
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Zdrowie psychiczne
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
anioolek_15

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Sob Wrz 22, 2007 12:45 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Bo jak Wy czulibyście sie gdy zamiast lepiej, było gorzej i gorzej i tak bez zmian, jak czulibyście się gdyby ktoś wam zepsuł Wasze urodziny, jak czulibyście gdyby przyjaciele nie mogli wam pomóc? Ja jestem wrażliwą osobą, i trudno mi z tym wszystkim..
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Sob Wrz 22, 2007 2:26 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

widocznie to nie sa przyjaciele...taka prawda... Confused prawdziwy przyjaciel to taki, ktory wyslucha,doradzi, wesprze..Ci co odwracaja sie od Ciebie to zwykli tchorze.. Shocked . Jesli masz problem,jest Ci zle to właz na forum i wyraz to poprzez pisanie! ale nie tnij sie na Boga;/. Nastepnym razem moze nie byc juz tak ciekawie.. Confused

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
pituszka
Przyjaciel forum/Specjalista położnik

Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach

PostWysłany: Sob Wrz 22, 2007 2:33 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

wlasnie, musisz sie otworzyc a naljepiej by bylo isc do lekarza... rodzice nie widza ze z toba zle sie dzieje ?? ja bym moje dzieckow ziela za reke i sama zaprowadzila i tyle Confused
Powrót do góry
Yalissea
Przyjaciel forum

PostWysłany: Sob Wrz 22, 2007 5:10 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No głupia... idź do lekarza, nie rób sobie krzywdy.
Przecież tylko i wyłącznie sobie szkodzisz. Kiedyś będziesz tego żałowała.
To już nie są normalne zachowania, z takimi należy zgłosić się do psychiatry, ponieważ sprawami typu: targnięcie się na swoje życie czy zagrożenie jego właśnie zajmuje sie psychiatra.
Powrót do góry
anioolek_15

PostWysłany: Sob Wrz 22, 2007 8:12 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Rodzice? oni to mnie totalnie olewają... No a przyjaciel wysłuchał mnie, próbował pomóc, ale nie potrafi... To nie jego wina przecież ;( No a psycholog mnie wysłucha, wiem, ale ja się nie otworzę, nie będe potrafiłaSad
naneczka

PostWysłany: Nie Wrz 23, 2007 1:22 pm    Temat postu: re Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

mam 18 lat i bardzo podobna sytuacje do ciebie. wiele miesiecy bylam na lekach nassenych i antydepresantow. wkoncu nie potrafilam spac bez lekow. zaczelam zwiekszac dawki, mieszac je ze soba a nawet z alkoholem i pewnego dnia zle to sie skonczylo bo przedawkowalam i wyladowalam w szpitalu. ta sytuacja odwrocila calkowicie rodzine ode mnie, mam miano narkomanki, cpunki, lekomanki itp. i nie wierze zeby ktos mogl mi pomoc.
Powrót do góry
anioolek_15

PostWysłany: Nie Wrz 23, 2007 9:04 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Aaa.. nie wiem co napisać... ja nie jem rutynowo tabletek, wziełam je zaledwie 2-3 razy, tyle że w zwiększonej dawce. No i nie umiem sobie poradzić, aczkolwiek na pewno jest ktoś kto mogłby mi pomóc, ale może ja nie chce sobie pomóc? nie wiem, sama juz nie wiem nic.. Sad Jestem osobą zamknięta w sobie i ciężko mi jest z tym wszystkim Sad
mikmik

Ostrzeżeń: 2
PostWysłany: Nie Wrz 23, 2007 10:55 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

1. Przed psychiatrą sie napewno otworzysz bo tak Cie podejdzie ze wkońcu powiesz taka profesja
2. jak nie mozęsz spać i idź na dwór zrób z 40 okrążeń wokół bloku i padniesz aż miło;]
ja tęz nie mogłem spać ;] i wkońcu doszedłem do wniosku że nie ma po czym mi sie chcieć spać;] i zaczołem biegać wieczorami;] i wysypiam sie 100000000 razy lepiej niż kiedykolwiek;]
Powrót do góry
naneczka

PostWysłany: Nie Wrz 23, 2007 10:58 pm    Temat postu: 23 Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

w moim przypadku bylo tak samo ze kilka razy zwiekszylam dawke. jak ktos nie pomoze ci skonczyc terapii to skonczysz jak ja. terazdostaje swira bez lekow.
Powrót do góry
anioolek_15

PostWysłany: Pon Wrz 24, 2007 8:23 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Wokół bloku to biegać nie umiem, bo mieszkam w domu Wink No ale po ogródku pobiegam, może rzeczywiście pomoże...
Naneczko ale ja nie jem tabletek, to było tylko 2-3 razy, no i ostatnio jednorazowo zjadlam 5 anytybiotykow na raz, no i tego skutki mam, bo się rozchorowałam... Mój organizm osłabł...
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Zdrowie psychiczne Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9, 10, 11  Następny
Strona 5 z 11