FAQ
Szukaj
Użytkownicy
Grupy
Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości
|
|
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
asthra
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sro Paź 04, 2006 9:41 pm Temat postu: uraz szyi/glowy ? |
|
|
Mam problem, siedzialm po turecku ze spuszczoną głową i czytałam książke, troche to trwało, w pewnym momencie podnisłam głowę i poczułam ostry ból w szyi z lewje strony i głowy lewa strona od podstawy czaszki do okolicy końca ucha w odległości około 4cm od niego w prawą stronę, przez pierwsze 4 dni strasznie bolała mnie szyja przy kazdym ruchu niemal. Ból głowy daje znać o sobie przy ruchach i schylaniu się, raz jest kujący raz poprostu to uczucie ścisku. Minęło już 5 dni, szyia niby lepiej chociaż dalej boli przy ruchach ale martwi mnie glowa, bo to naprawde nie ciągły ale dokuczliwy ból, taki przeszywający. Nie byłam z tym u lekarza bo akurat jestem chora i jestem na zwolnieniu, smaruje szyie maścią rozgrzewającą i masuje ale nie wiem zabardzo co zrobić z głową,martwie się że to tyle trwa. Są jakieś sposoby domowe, czy powinnam odwiedzić lekarza?Z góry dziękuję, za ewentualną odpowiedź. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
agusia39
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach
|
Wysłany: Sro Paź 04, 2006 11:13 pm Temat postu: |
|
|
wygląda mi to na naciągnięcie ( spore ) ścięgna - sprubój smarować szyje spirytusem kamforowym - swietnie rozgrzewa a jezeli za 2-3 dni objawy będą nadal dość odczuwalne koniecznie wybież sie do specjalisty |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|