Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Uszkodzenie penisa (przekrwienie, zmiana kształtu).

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Dolegliwości intymne
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
qazwsxedc

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Nie Lip 22, 2007 8:21 pm    Temat postu: Uszkodzenie penisa (przekrwienie, zmiana kształtu). Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam, dziś masturbowałem się, mam stulejkę.
Wszyskto było ok, jednak teraz patrze na członka i...
W okolicach zoledzia przekrwienie, na penisie jakby popekały zyly, w tym jedna duza. Penis nie ma juz normalnego kssztaltu, jest calu zwiniety, strasznie gruby i maly,napuchniety.
Co to moze byc? Czy to trwałe uszkodzenia?
Prosze o pomoc, jestem zalamany.
Dodaję zdjęcia, bardzo proszę nie usuwać, jestem w okropnej sytuacji, warto zyc?
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/6258f3cae80a9ded.html
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/c366f57ed90a2dfc.html

---edit by emilka---
przenoszę do odpowiedniejszego działu.
proszę nadawać tytuły tematom bardziej sugerujące problem. tytuł został zmieniony.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
Kinia_18
Przyjaciel forum

PostWysłany: Pon Lip 23, 2007 6:11 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

najlepiej chyba będzie jak wybierzesz sie do lekarza
Powrót do góry
nastja
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 2
Otrzymał 10 podziękowań w 10 postach

PostWysłany: Pon Lip 23, 2007 7:20 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

za bardzo go "zmęczyłeś" i te napuchnięcie może być nieciekawe.. udaj się do lekarza. nie zwlekaj

PostWysłany: Pią Sie 10, 2007 11:03 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Przejdzie na pewno w ciągu 2-3 dni, miałem ostatnio to samo... tak mnie partnerka "wymęczyła" Wink
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Dolegliwości intymne Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Strona 1 z 1