Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
Wysłany: Nie Lip 30, 2006 2:46 pm Temat postu:
Freya napisał:
Method99 napisał:
Zeby uwierzyc w siebie...trzeba stawiac sobie rozne cele...i wyzwania....zawsze keidy cos sie uda nam...mowisz sobie "jestem najlepszy..dam sobie rade ze wszystkim" i tak jest do pewnego momentu....potem zazwyczaj jest zimny prysznic....i wtedy tak naprawde udowadniasz sobie ile jestes wart....czy sie podniesiesz czy nie...czy dasz rade....trzeba sobie mowic ze za wszelka cene to zrobie...dam rade...mimo wszystko...wtedy czlowiek nabiera wielkiej wiary w siebie..i potem poglebia ja.... pzdr:wink:
wieczny optymista? optymistka? na forum
optymista hehe staram sie zawsze weirzyc ze bedzie dobrze...nawet jak jest juz beznadziejna sytuacja...zawsze tzreba miec wiare..w siebie i swoje morzliwosci pozdrawiam
Powrót do góry
Freya
Wysłany: Pon Lip 31, 2006 11:36 am Temat postu:
tylko pozazdroscić!
zapewne jest wokół Ciebie spory łańcuszek pomocnych Ci ludzi (?)
Pozdrawiam
Powrót do góry
Method99
Wysłany: Pon Lip 31, 2006 11:50 am Temat postu:
Freya napisał:
tylko pozazdroscić!
zapewne jest wokół Ciebie spory łańcuszek pomocnych Ci ludzi (?)
Pozdrawiam
No wlasnie...z ta pomoca to roznie Dziewczyna mi zawsze starala sie pomagac...co prawda z roznym skutkiem ...ale teraz ona daleko jest i z doswiadczenia wiem ze trzeba liczyc na siebie nie na innych Ale taka pomoc ze strony osoby ktora sie kocha zawsze podnosi na duchu.
Pozdrawiam
Powrót do góry
agusia39
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach
Wysłany: Czw Paź 05, 2006 10:34 am Temat postu: Re: wiara we własne możliwości
Freya napisał:
Czy istnieje jakiś sposób by uwierzyć w siebie?
starać sie wykonywac dobrze powiezone funkcje,zajac sie swoim zainteresowaniem - moze zaczniesz odnosic w tym sukcesy i ptrzedewszystkim wmawiac sobie ze jestes wartosciowym czlowiekiem.
Powrót do góry
Forum medyczne
-> Zdrowie psychiczne
Wszystkie czasy w strefie EET (Europa) Idź do strony Poprzedni1, 2
Strona 2 z 2