Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Załamany23
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pon Mar 05, 2007 5:58 pm Temat postu: wielki problem z małym |
|
|
Witam.
Jestem na tym forum nowy i wybaczcie mi ze zakładam nowy temat, chociaż wiem ze takich jest wiele, ale musiałem to zrobić.
Musze kogoś zapytać o zdanie bo mi powoli psycha siada.
Jak się pewnie domyślacie to mój problem dotyczy mojego małego .
Od jakiś 2 lat jestem z dziewczyną, no i jest wszystko OK, uprawiamy sex dosyć często no i moja dziewczyna nie narzeka.
Ale jestem na etapie zmiany pracy, nigdy nie chciałem iść do takiej pracy gdzie będę musiał sie rozbierać przed innymi mężczyznami. A teraz jak na ironie losu dostałem sie do takiej pracy co lubię, tylko że będę musiał się rozbierać i kąpać razem z innymi facetami. I ostanie parę dni siedzę jak na szpilkach i biorę nawet tabletki na uspokojenie, bo wiem ze będę musiał się rozebrać a moje przyrodzenie wprawia mnie w takie kompleksy ze szok. Jak na swój wiek 23 lata i 168cm wzrostu to mój penis jest za mały( w zwisie ma od 7,5 do 9 cm, a w zwodzie 13,5 cm i obwód ok. 12 cm). Strasznie się obawiam ze zostanę pośmiewiskiem.
Czy moje obawy są słuszne ?? pewnie tak |
|
Powrót do góry |
|
|
|
karioka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 4 podziękowań w 4 postach
|
Wysłany: Pon Mar 05, 2007 6:29 pm Temat postu: |
|
|
A kto powiedział, że pe4niś który ma 9 cm jest mały, a taki który ma 16 jest duży? To przecież tylko sprawa postrzegania, prawda?
Moim skromnym zdaniem wszystko jest w porządku. Nie jesteś bardzo wysoki, więc wymiary są jak najbardziej normalne. Nie masz powodu do niepokoju. Problem zacząłby się dopiero wtedy, gdyby dziewczyna była niezadowolona, ale tak?
A poza tym, czy ci mężczyźni będą jedynie patrzeć na Twojego penisa? Chyba nie! _________________ I'm your little butterfly... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Załamany23
|
Wysłany: Wto Mar 06, 2007 1:39 pm Temat postu: |
|
|
Dzięki za dodanie trochę otuchy. Jutro wszystko się okaże, pewnie załapie doła na maxa. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
pituszka Przyjaciel forum/Specjalista położnik
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach
|
Wysłany: Wto Mar 06, 2007 1:55 pm Temat postu: |
|
|
hej moim zdaniem wszytsko jest w jak najlepszym pozadku dziewczyna zadowolona to co cie obchodza opinie innych facetow, zreszta na pewno nie bede ci odmiezac ile masz cm
pamietaj liczy sie jakos a nie ilosc i to co masz w glowce ( bynajmniej nie tej na dole )
pozdrowki i glowa do gory, troche wiecej optymizmu nie ma co sie zadreczac |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Pinia
|
Wysłany: Wto Mar 06, 2007 6:55 pm Temat postu: |
|
|
przepraszam musialam to napisac ... co Ty bedziesz robil? jak bedziesz pracowal?
a co do 'problemu'....nie warto sie przejmowc, bo nie ma czym, uwierz:) |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Załamany23
|
Wysłany: Wto Mar 06, 2007 11:36 pm Temat postu: |
|
|
Będę pracował na maszynach numerycznych (CNC) w firmie która zatrudnia dosyć sporo ludzi. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
pituszka Przyjaciel forum/Specjalista położnik
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach
|
Wysłany: Sro Mar 07, 2007 1:23 am Temat postu: |
|
|
i pewnie masz na mysli wspolne prysznice po pracy tak??? bo nie wiem czy dobrze zrozumialam a jezeli o to chodzi to przeciez mozesz w domu prysznic wziasc |
|
Powrót do góry |
|
|
|
karioka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 4 podziękowań w 4 postach
|
Wysłany: Sro Mar 07, 2007 8:40 am Temat postu: |
|
|
A nawet jeżeli nie w domu, to wątpię, żeby ktoś po pracy, kto śpiesz się się domu i do swojej rodziny miał czas i chęć na to, żeby dokładnie przyglądać się penisowi kolegi! _________________ I'm your little butterfly... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Pinia
|
Wysłany: Sro Mar 07, 2007 4:54 pm Temat postu: |
|
|
eszzz nie ma sie czym przejmowac. Tylko debile smieja sie z takich rzeczy;)
a co do tej pracy to opisales to tak, jakbys nie wiem co mial robic a tu najnormalniejsza praca pod słońcem!
powodzenia w nowej pracy! |
|
Powrót do góry |
|
|
|
pokar
|
Wysłany: Sro Mar 07, 2007 10:19 pm Temat postu: |
|
|
Nie masz się czym przejmować - jako facet z krwi i kości powiem Ci, że mnie żenuje patrzenie na cudzego "ptaka" pod wspólnym prysznicem. Więc jeśli ktoś się będie przyglądał za mocno, to lepiej ustaw się tyłkiem do narożnika i po mydło tylko kucaj. I tym się raczej martw.
Nie mierzyłem sobie nigdy "wacka", jednak nie sądzę, żeby należał do gigantów. Chyba bardziej zastanawiałbym się nad wiszącym bandziuchem i klatką jak zapadnięty grobowiec rodzinny nad nim, niż tym , co pod "nawisem"
Tak poważnie - nie masz się czym przejmować. Twoja Pani jest zadowolona, wszyscy forumowicze potwierdzają zerowe znaczenie wymiarów. Faceta nie czyni wielkość penisa tylko osobowość.
A jeśli ktoś ma zamiar się z tym niezgadzać podaczas prysznica, to olej go. I tyle.
powodzenia w nowej pracy
p. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|