Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

wielki problem z małym

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Dolegliwości intymne
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Załamany23

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Pon Mar 05, 2007 5:58 pm    Temat postu: wielki problem z małym Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam.

Jestem na tym forum nowy i wybaczcie mi ze zakładam nowy temat, chociaż wiem ze takich jest wiele, ale musiałem to zrobić.
Musze kogoś zapytać o zdanie bo mi powoli psycha siada.
Jak się pewnie domyślacie to mój problem dotyczy mojego małego Crying or Very sad .
Od jakiś 2 lat jestem z dziewczyną, no i jest wszystko OK, uprawiamy sex dosyć często no i moja dziewczyna nie narzeka.
Ale jestem na etapie zmiany pracy, nigdy nie chciałem iść do takiej pracy gdzie będę musiał sie rozbierać przed innymi mężczyznami. A teraz jak na ironie losu dostałem sie do takiej pracy co lubię, tylko że będę musiał się rozbierać i kąpać razem z innymi facetami. I ostanie parę dni siedzę jak na szpilkach i biorę nawet tabletki na uspokojenie, bo wiem ze będę musiał się rozebrać a moje przyrodzenie wprawia mnie w takie kompleksy ze szok. Jak na swój wiek 23 lata i 168cm wzrostu to mój penis jest za mały( w zwisie ma od 7,5 do 9 cm, a w zwodzie 13,5 cm i obwód ok. 12 cm). Strasznie się obawiam ze zostanę pośmiewiskiem.
Czy moje obawy są słuszne ?? pewnie tak Crying or Very sad
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
karioka
Przyjaciel forum

Otrzymał 4 podziękowań w 4 postach

PostWysłany: Pon Mar 05, 2007 6:29 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

A kto powiedział, że pe4niś który ma 9 cm jest mały, a taki który ma 16 jest duży? Wink To przecież tylko sprawa postrzegania, prawda?

Moim skromnym zdaniem wszystko jest w porządku. Smile Nie jesteś bardzo wysoki, więc wymiary są jak najbardziej normalne. Nie masz powodu do niepokoju. Problem zacząłby się dopiero wtedy, gdyby dziewczyna była niezadowolona, ale tak?

A poza tym, czy ci mężczyźni będą jedynie patrzeć na Twojego penisa? Chyba nie! Smile
Załamany23

PostWysłany: Wto Mar 06, 2007 1:39 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dzięki za dodanie trochę otuchy. Jutro wszystko się okaże, pewnie załapie doła na maxa.
Powrót do góry
pituszka
Przyjaciel forum/Specjalista położnik

Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach

PostWysłany: Wto Mar 06, 2007 1:55 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

hej Smile moim zdaniem wszytsko jest w jak najlepszym pozadku Smile dziewczyna zadowolona to co cie obchodza opinie innych facetow, zreszta na pewno nie bede ci odmiezac ile masz cm Wink
pamietaj liczy sie jakos a nie ilosc Smile i to co masz w glowce ( bynajmniej nie tej na dole Wink )
pozdrowki i glowa do gory, troche wiecej optymizmu nie ma co sie zadreczac Very Happy
Powrót do góry
Pinia

PostWysłany: Wto Mar 06, 2007 6:55 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

przepraszam musialam to napisac ... co Ty bedziesz robil? jak bedziesz pracowal?

a co do 'problemu'....nie warto sie przejmowc, bo nie ma czym, uwierz:)
Powrót do góry
Załamany23

PostWysłany: Wto Mar 06, 2007 11:36 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Będę pracował na maszynach numerycznych (CNC) w firmie która zatrudnia dosyć sporo ludzi.
Powrót do góry
pituszka
Przyjaciel forum/Specjalista położnik

Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach

PostWysłany: Sro Mar 07, 2007 1:23 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

i pewnie masz na mysli wspolne prysznice po pracy tak??? bo nie wiem czy dobrze zrozumialam Smile a jezeli o to chodzi to przeciez mozesz w domu prysznic wziasc Wink
Powrót do góry
karioka
Przyjaciel forum

Otrzymał 4 podziękowań w 4 postach

PostWysłany: Sro Mar 07, 2007 8:40 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

A nawet jeżeli nie w domu, to wątpię, żeby ktoś po pracy, kto śpiesz się się domu i do swojej rodziny miał czas i chęć na to, żeby dokładnie przyglądać się penisowi kolegi! Wink
Pinia

PostWysłany: Sro Mar 07, 2007 4:54 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

eszzz nie ma sie czym przejmowac. Tylko debile smieja sie z takich rzeczy;)

a co do tej pracy to opisales to tak, jakbys nie wiem co mial robic Very Happy a tu najnormalniejsza praca pod słońcem!
powodzenia w nowej pracy!
Powrót do góry
pokar

PostWysłany: Sro Mar 07, 2007 10:19 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Nie masz się czym przejmować - jako facet z krwi i kości powiem Ci, że mnie żenuje patrzenie na cudzego "ptaka" pod wspólnym prysznicem. Więc jeśli ktoś się będie przyglądał za mocno, to lepiej ustaw się tyłkiem do narożnika i po mydło tylko kucaj. I tym się raczej martw.
Nie mierzyłem sobie nigdy "wacka", jednak nie sądzę, żeby należał do gigantów. Chyba bardziej zastanawiałbym się nad wiszącym bandziuchem i klatką jak zapadnięty grobowiec rodzinny nad nim, niż tym , co pod "nawisem" Wink
Tak poważnie - nie masz się czym przejmować. Twoja Pani jest zadowolona, wszyscy forumowicze potwierdzają zerowe znaczenie wymiarów. Faceta nie czyni wielkość penisa tylko osobowość.
A jeśli ktoś ma zamiar się z tym niezgadzać podaczas prysznica, to olej go. I tyle.
powodzenia w nowej pracy
p.
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Dolegliwości intymne Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Strona 1 z 1