Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
oliwia150
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Czw Paź 23, 2008 5:48 pm Temat postu: |
|
|
Pusia przeczytaj ksiazke ,Latwy sposob na rzucenie palenia Allana Carr a nie tylko juz palic nie bedziesz ale i podczas rzucania mozesz sie odchudzac jak chcesz. Ja wlasnie nie pale juz dwa miesiace i schudlam 4 kilo co u mnie praktycznie bylo to rok temu nie realne. W ubieglym roku rzucalam palenie metoda silnej woli i nie dosc ze przytylam to jeszcze i tak zaczelam palic. Ksiazka jest rewelacyjna i choc trudno w to uwiezyc to prawda, palenie nie tylko latwo rzucic ale i przyjemnie. Metoda opisana w ksiazce w 95 % SKUTECZNA i nie wymaga uzycia silnej woli. Jesli chodzi o Tabex jest bardzo dobry ksiazka + TABEX i 100% pewnosci ze juz nie bedziesz miec ochoty na papierosa jesli chcesz rzucic tylko nie wiesz jak to zrobic aby sie powiodlo. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
cooper
|
Wysłany: Pią Paź 24, 2008 9:33 pm Temat postu: |
|
|
popieram Olivię - a z jedzeniem to jak z paleniem - nałóg...\ Po prostu walcz z 1 i 2 - nie pale 3 m-ce a chec jedzenia zabijam duza iloscia wody ( gazowanej bo ja uwielbiam) - jak wypije 1,5 litra to mowie ci jesc sie niechce tylko moze do wc sie chodzi - ale oczyscisz sie szybko .
I te zapachy - przypomniał mi sie dziś zapach z dzieciństwa palonych liści na działce - rewelka...
POWODZENIA |
|
Powrót do góry |
|
|
|
gryf
|
Wysłany: Wto Paź 28, 2008 2:20 pm Temat postu: tabex |
|
|
a ja pale nadal:( 5ty dzien byl z papierosem, kolejne takze, fajka, tabex i tak w kolko. Tabletki nie pomagaja, jedynie silna wola, ktorej mi brak! |
|
Powrót do góry |
|
|
|
oliwia150
|
Wysłany: Wto Paź 28, 2008 4:45 pm Temat postu: Re: tabex |
|
|
gryf napisał: | a ja pale nadal:( 5ty dzien byl z papierosem, kolejne takze, fajka, tabex i tak w kolko. Tabletki nie pomagaja, jedynie silna wola, ktorej mi brak! |
Czy czytales ksiazke o ktorej pisze w poprzednich postach. Nie trzeba wcale silnej woli aby rzucic to bzdury wyssane z palca i kreowane przez firmy tytoniowe i palaczy.Bo palacze pala ba boja sie rzucic to jest prawda, powstrzymuje ich strach ze juz nigdy nie bedzie tak samo , ze cos straca. Mam nadzieje ze cie nie urazilam bo ty jestes wciaz po tej drugiej stronie tam gdzie ja bylam joko zatwardziala palaczka. Przeczytaj ksiazke ona ci zrobi pranie mozgu w pozytywnym znaczeniu z palacza staniesz sie niepalacym i to latwo i przyjemnie, czy nie o to chodzi. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
pusia1234
|
Wysłany: Czw Paź 30, 2008 4:07 pm Temat postu: |
|
|
dziękuje za odpowiedz musze przeczytac ta ksiazke moze cos mi to da |
|
Powrót do góry |
|
|
|
cooper
|
Wysłany: Czw Paź 30, 2008 10:29 pm Temat postu: |
|
|
nie palcie - wytrwajcie..
to trudne wiadomo, ktos kiedyś powiedział że fajki to jak narkotyk a może i gorzej, ale tym bardziej trzeba z tym walczyć.
Przyjmijcie sobie każdą sytuację kiedy chcecie zapalic jako małą bitwę, ja np. wychodze z palacymi kolegami na dwór w pracy i im towarzyszę jak kiedyś, a każdy powrót oczywiście bez dymka uważam właśnie za taka bitwe..\
A tak miedzy mani to chyba juz wojnę wygrałem !!!!!!!!!! |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Dunia
|
Wysłany: Pon Lis 17, 2008 5:18 pm Temat postu: |
|
|
a ja dzięki swojej silnej woli no i TABEX-owi nie palę .... od 6 lipca br jeszcze 2 tygodnie i minie 5 msc .... nie powiem cieszę się jak diabli - nie wydaję tyle kasy, nie czuję że potrzebuję się zaciągnąć gdy mam nerwa .... nie smierdzą mi ciuchy ..... i włosy .... do tego cera jest świeższa i bielsze ząbki (bez ciągłego nalotu i kamienia nazębnego, który usunęłam kilka dni po rzuceniu palenia)
tym którzy rzucają .... życzę powodzenia i wytrwałości
pozdrawiam,Dorota |
|
Powrót do góry |
|
|
|
cooper
|
Wysłany: Wto Lis 18, 2008 7:56 pm Temat postu: |
|
|
cos nas mało ostatnio , odezwijcie się... Mam nadzieję że nie palicie ? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
costa23
Wysłał podziekowań: 9 Otrzymał 3 podziękowań w 3 postach
|
Wysłany: Czw Sty 01, 2009 4:47 pm Temat postu: |
|
|
ja od dzisiaj rzucam palenie więc trzymać kciuki:P może znacie jakieś metody na skuteczne rzucenie bo sama silna wola nie wystarczy czasem:( _________________ powrót..na jak długo??where is sens??? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
cooper
|
Wysłany: Pią Sty 02, 2009 11:09 pm Temat postu: |
|
|
Jasne - super jest tabax - i mozna poszukac apteki gdzie daja bez recepty - koszt opakowania ok. 40 zł ale to cala kuracja - naprwde pomaga bo lek stymuluje wydzielanie dopaminy podobnie jak fajki i ( enzymek szczescia)
Ja mam staż pół roczny - jestem dumny z siebie - rzuciulem z tabaxem po 13 latach. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|