Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

"wywinięty na zewnątrz kanalik w pochwie"-błagam o

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Dolegliwości intymne
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
lailaaa

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Czw Kwi 19, 2007 4:55 pm    Temat postu: "wywinięty na zewnątrz kanalik w pochwie"-błagam o Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

DZiś po dość długim czasie znowu kochałam się z moim narzeczonym. wcześniej uprawialiśmy sex parę miesięcy temu gdyż był w pracy za granicą. Od początku stosunku czułam się dość dziwnie, jak zazwyczaj mnie nie nie bolało, tak teraz czułam bóle w dolepodbrzusza. Ale myślałam, że się brzydko wyrażę , że jak się " rozejdzie" i rozruszam to ból przejdzie. Jakoś dotrwałam do końca stosunku ale nie należał on do naprzyjemniejszych.
Jednak najstraszniejsza rzecz stała się potem. Postanowiliśmy wyjść na obiad, i jak wyszliśmy z domu to miałam straszne uczucie dyskomfortu, czułam się tak jakbym ciągle coś miała w pochwie. Na początku myślałam, że to może została prezerwatywa, jednak chłopak powiedział , że ją wyrzucił. Postanowiłam wrócić do domu. Zdjęłam spodnie i postanowiłam palcem sprawdzić co to jest. A jest to strasznie dziwne. Tak jak by pochwa ( ten kanalik w środku) wywinęła mi się na zewnątrz, i nijak nie da się jej włożyć spowrotem. Oczywiście nie jest to duże ale bardzo niewygodne. ciągle to czuję i przeszkadza mi w chodzeniu.
Błagam czytelnicy forumowicze powiedzcie mi co to jest i jak to się leczy, gdyż bardzo się boję. Czy konieczna jest wizyta u ginekologa?

Z góry dziękuję za odp

P.S to wybrzuszenie, broniące dostępu do pochwy nie boli, i da się przez nie przecisnąc palec ale jest to strasznie nieprzyjemne

------edit by drapaka-------
Temat został poprawiony. Proszę nadawać takie tematy aby odzwierciedlały treść posta
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
pituszka
Przyjaciel forum/Specjalista położnik

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach

PostWysłany: Czw Kwi 19, 2007 6:29 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

nie mam pojecia co to moze byc ale radzilabym ci jak najszybciej wybrac sie do ginekologa !!!
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Dolegliwości intymne Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Strona 1 z 1