Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

zbyt kródki pierwszy stosunek i problemy z drugim

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Sprawy łóżkowe
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
mgiełka

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Sro Mar 07, 2007 2:01 pm    Temat postu: zbyt kródki pierwszy stosunek i problemy z drugim Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

mam pytanko. kocham sie z moim facetem prawie rok. kochamy sie nieregularnie. Zawsze mieliśmy problem z pierwszym razem ponieważ moj facet bardzo szybko szczytował dotej pory mi to aż tak bardzo nieprzeszkadzało ale od kilku miesięcy kiedy sie kochamy drugi raz ma skolei problem żeby osiągnąć szczytowanie. Niewiem czym to jest spowodowane. Może mogłabym ja jakoś pomuc. Prosze o jakąś rade..
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
Paweł
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach

PostWysłany: Sro Mar 07, 2007 2:33 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No tak to już z nami jest (stety albo nie stety), pierwszy orgazm oraz wytrysk jest najsilniejszy, kolejne są już słabsze, lub wogóle ich nie ma (bąć dochodzi do sytuacji gdzie partner nie umie skończyć).

Wiąże sie to z wyładowaniem napięcia oraz "wykończeniem" spermy.

Problemy z przedwczesnym wytryskiem ma wiele młodych osób, mija z wiekiem i doświadczeniem seksualnym przeważnie.

"domowymi sposobami" na to jest odpręzenie, atmosfera i poczucie bezpieczeństwa.. Pośpiech w tych sprawach jest nie wskazany bo można sie nabawić problemów z osiągnięciem właściwiej satysfakcji.
Można sprubować też "odprężenia" przed stosunkiem (masturbacja lub wspólne pieszczoty - w wyniku których dojdzie do szczytowania), a po okresie kilku godzin kolejne igraszki tym razemz penetracją, on nabierze sił ale będzie pewnie puźniej szczytował niż bez tego "zabiegu".
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Sprawy łóżkowe Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Strona 1 z 1