Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Majk16 Gość
|
Wysłany: Sob Sty 21, 2006 10:35 pm Temat postu: źle założona przezerwatywa |
|
|
Witam ostatnio kochałem się ze swoją dziewczyną , po pierwszym stosunku oczywiście w prezerwatywie odczekaliśmy chwile a następnie zaczeliśmy się znów pieścić z pośpiechu źle założyłem prezerwatywe (byłem już po 1 stosunku z wytryskiem ) zminiłem ją na poprawną strone ale nie jestem pewien czy materiał genetyczny nie pozostał na ściance prezerwatywy prosze o odpowiedź |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Paweł Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach
|
Wysłany: Sob Sty 21, 2006 10:51 pm Temat postu: |
|
|
No tego to już Ci nie powiemy, wróżką nikt nie jest, niestety :/
Jezeli stało sie tak jak sie stało to jeżeli część spermy została na prezerwatywie to bardzo możliwe że doszło do zapłodnia, to tak samo ja byś włożył bez prezerwatyw, jak by część spermy została na żołędziu który zostal włozony.
P.S.
Temat zostanie puźniej przeniesiony do odpowiedniego działu czyli "prezerwatywy", ale ze względu że nie jesteś arejestrowany a mniemam że chce otrzymać odpowiedz szybko nie przenosze jeszcze tak abyś mógł sie połapać
Ostatnio zmieniony przez Paweł dnia Sob Sty 21, 2006 11:01 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Majk16 Gość
|
Wysłany: Sob Sty 21, 2006 10:59 pm Temat postu: |
|
|
ale czyściłem penisa co prawda chusteczką jeżeli można poradź mi coś bo nie wyrabiam |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Paweł Przyjaciel forum
|
Wysłany: Sob Sty 21, 2006 11:07 pm Temat postu: |
|
|
A to zmienia postać żeczy bo jeżeli członek był suchi - starłeś dość dobrze wszystko tak aby bylo sucho. Nie musnełeś tylko ale pożadnie przycnisnełś i starłęś, to możliwość jest już mniejsza i to o wiele. Plemniki nie mają żadnychprzycze ani przyzsawek najprawdopodobniej zostały starte wszystkie
Pewności ci nie dam, ale za to ryzyko spada już o wiele
Myśle że w takim przypadku test ciążowy da już satysfakcjonujący wynik
Jeżeli jednak ona chce może zgłosić sie do lekarza w ciągu 72 godzin po prostinor-duo, chodz to osteczność, i radze nie nadużywać tego sposobu Ja informuje o takiej możliwości ale wy zdecydujecie co zrobicie. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Majk16 Gość
|
Wysłany: Sob Sty 21, 2006 11:13 pm Temat postu: |
|
|
tak tylko to już 2 tygdnie |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Paweł Przyjaciel forum
|
Wysłany: Nie Sty 22, 2006 10:31 am Temat postu: |
|
|
No to w takim razie pozostał test ciążowy |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Loa
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Nie Wrz 14, 2008 10:36 pm Temat postu: Niespokojna |
|
|
Zastanawaim sie nad jedna rzecza.
Kochałam sie z chłopakiem z prezerwatywa i wszytsko bylo w najlepszym porzadku. Za chwile zaczelismy sie kochac po raz nastepny jednak w pospiechu chcac zalozyc prezerwatywe przylozylismy ja odwrotna strona od razu ja odwrocilismy(jednak dotknelam czlonka-chcielismy ja zalozyc) i doslzo do stosunku.
Zastawnailm sie czy możliwe by było zajście w ciąże po czymś takim? zdaje sobie sprawe ze ten plyn itp. ale z drugiej strony nawet jesli to czy tak niewielka ilosc cos by zdziałała?
Jestem niespokojna... moze przesadzam...?
-------edited by emilka-------
przyłączyłam ten temat do podobnego troszkę problemem |
|
Powrót do góry |
|
|
|
emilka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach
|
Wysłany: Nie Wrz 14, 2008 11:50 pm Temat postu: |
|
|
ile czasu minęło od założenia drugiej prezerwatywy, czy chłopak się umył/wytarł po pierwszym stosunku? bo jeżeli były pozostałości spermy na członku i druga gumka została przyłożona nieprawidłowo a następnie tą stroną wprowadzona do pochwy to małe szanse, ale są. _________________ "Mogę Przedawkować Życie, Co Prowadzi Do Śmierci" |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Kinia_18 Przyjaciel forum
|
Wysłany: Pon Wrz 15, 2008 9:41 am Temat postu: |
|
|
Właśnie jeszcze też zalerzy jakie miałaś dni cyklu _________________ Wszyscy Ci których dotknie Miłość stają się nieśmiertelni, żyją w sercach tych, którzy tą miłością ich obdarzyli. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Loa
|
Wysłany: Pon Wrz 15, 2008 3:29 pm Temat postu: |
|
|
Nie wiem ile dokladnie czasu minelo ale wiem ze jego czlonek byl suchy |