Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

żyłka na mosznie....

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Dolegliwości intymne
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
nsr

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Czw Kwi 26, 2007 8:49 pm    Temat postu: żyłka na mosznie.... Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam. Od dluzszego czasu na mosznie mam widoczna żyłę. nie jest ona czerwona, ani okolice jej nie są czerwone, tylko widać kontur tej żyły. Czy jest to normalne ?? Aha... jeszcze jedno... nic mnie nie boli.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Czw Kwi 26, 2007 10:15 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

nie wydaje mi sie zeby to co bylo złego skoro Cie nie boli... Wink moze poprostu masz taka budowe Razz

Powrót do góry
emilka
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach

PostWysłany: Pią Kwi 27, 2007 12:28 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

zgadzam sie z wind. czasami pojawiają się żyły od tak i nie sugerują stanu chorobowego. jeżeli nie jest bardzo czerwona, nabrzmiała i nie boli, to to prawdopodobnie nic złego.
nsr

PostWysłany: Pią Kwi 27, 2007 12:41 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no to dobrze.... ta zylka jakos tak leci od pracia, przez prawą strone moszny, przechodzi obok (przednia czesc) jadra. kiedys jej nie bylo, ale moze sie tak dobrze nie przygladalem Wink dzieki za odpowiedzi i jak ktoś coś wie jeszcze to niech pisze...
Powrót do góry
bari123

PostWysłany: Czw Cze 28, 2007 1:17 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Nie boj nic ja tez mam taka zyłke tez chyba nie od zawsze jest trosze ciemniejsza od reszty skory wyglada jaby cieniutka blizna Razz w niczym nie przeszkadza .
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Dolegliwości intymne Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Strona 1 z 1