mbur 07-11-2011 21:15 Syrop klonowy zamiast białego cukru1 Od około pół roku używam syropu klonowego do naleśników. Uwielbiam to połączenie! Ale dopiero po przeczytaniu artykułu na naturalno.pl dowiedziałam się jakie działanie prozdrowotne ma ten syrop. Stworzenie żywności funkc... pokaż całość OdpowiedzPokaż cały wątek (1)
Wszystkie komentarze do: Syrop klonowy, superprodukt spożywczy?
Syrop klonowy zamiast białego cukru
1Od około pół roku używam syropu klonowego do naleśników. Uwielbiam to połączenie! Ale dopiero po przeczytaniu artykułu na naturalno.pl dowiedziałam się jakie działanie prozdrowotne ma ten syrop. Stworzenie żywności funkc... pokaż całość
Polecamy:
Samobójstwa wśród nastolatków
Pierwsza wizyta u ginekologa, czyli jak przygotować do tego nastolatkę
Pierwotne stwardniające zapalenie dróg żółciowych
Nowoczesne metody badania płodu
Zarazki z kranu - czy zagrażają naszemu zdrowiu?
Pułapki diagnostyczne – choroby ukryte za maską
Jeżeli Twój lekarz jest zdrowy – Ty pewnie też jesteś!
Dlaczego regularne wizyty lekarskie są konieczne w starszym wieku?