czytając ten artykuł można powiedzieć że niema pracy dla ludzi z naszym wykształceniem, chodzi mi o to że i tak prawie wszystkie zawody które są wypisane w tym artykule mają coś powiązanego z zawodami które się tam nie pokazały.
A co do błędów to przedstawię tylko 1 przykład. Czekolada nie powoduje szybkiego podniesienia cukru w organizmie człowieka lecz na pewno długo się w nim utrzymuje.
Niezbyt przydatny ten artykuł a w dodatku z błędami
czytając ten artykuł można powiedzieć że niema pracy dla ludzi z naszym wykształceniem, chodzi mi o to że i tak prawie wszystkie zawody które są wypisane w tym artykule mają coś powiązanego z zawodami które się tam nie pokazały.
A co do błędów to przedstawię tylko 1 przykład. Czekolada nie powoduje szybkiego podniesienia cukru w organizmie człowieka lecz na pewno długo się w nim utrzymuje.
Pozdrawiam
Polecamy:
Przyprawy obniżające poziom cukru we krwi
Jaka jest różnica między cukrzycą typu I a II?
Produkty spożywcze zalecane dla osób chorych na cukrzycę
Noworodek matki chorej na cukrzycę
Betatrophina nadzieją dla cukrzyków?
Cukrzyca typu 1 - przyczyny, objawy, leczenie
Dieta przy cukrzycy
Profilaktyka cukrzycy