Ryzyko udaru Komentarze do: Udar mózgu: picie kawy lub zielonej herbaty zmniejsza ryzyko Odpowiedz w wątku wyalienowanyalien 07-05-2013 21:16 Ja bym bardziej uczulał czytelników na to, co ryzyko udaru może zwiększać... Przykład ostatniej historii z diklofenakiem i lekami na nim opartymi, które lekarze wciąż masowo przepisują zamiast np. bezpieczniejszych z naproksenem... Odpowiedz w wątku
Ryzyko udaru
Ja bym bardziej uczulał czytelników na to, co ryzyko udaru może zwiększać... Przykład ostatniej historii z diklofenakiem i lekami na nim opartymi, które lekarze wciąż masowo przepisują zamiast np. bezpieczniejszych z naproksenem...
Polecamy:
Kiełki roślinne – dlaczego warto je jeść?
Podstawowe zasady łączenia pokarmów
Odżywcze właściwości kiełków brokuła
Wskazane produkty żywnościowe
Dieta 3D chilli
Właściwości prozdrowotne przetworów owsianych
Dieta czekoladowa
Dieta pokrzywowa