Udar - podkreślenie czynników Komentarze do: Włókna pokarmowe obniżają ryzyko udaru mózgu Odpowiedz w wątku wyalienowanyalien 06-05-2013 23:23 Ja bym mocniej podkreślał zagrożenie czynników podnoszących to ryzyko, choćby ostatnio dogłębnie przebadanych leków z diklofenakiem (Voltaren itd.), które starsi biorą masowo, zamiast np. tych z naproksenem. Odpowiedz w wątku
Udar - podkreślenie czynników
Ja bym mocniej podkreślał zagrożenie czynników podnoszących to ryzyko, choćby ostatnio dogłębnie przebadanych leków z diklofenakiem (Voltaren itd.), które starsi biorą masowo, zamiast np. tych z naproksenem.
Polecamy:
Kiełki roślinne – dlaczego warto je jeść?
Podstawowe zasady łączenia pokarmów
Odżywcze właściwości kiełków brokuła
Wskazane produkty żywnościowe
Dieta 3D chilli
Właściwości prozdrowotne przetworów owsianych
Dieta czekoladowa
Dieta pokrzywowa