Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
Wysłany: Czw Lip 31, 2008 12:21 am Temat postu: ANKIETA - Diagnostyka niepłodności małżeńskiej
Witam serdecznie!
Jestem studentką V roku położnictwa na Uniwersytecie Medycznym im. K. Marcinkowskiego w Poznaniu. Jestem w trakcie pisania pracy magisterskiej pod tytułem: „Diagnostyka niepłodności małżeńskiej".
Zwracam się z uprzejmą prośbą do Pań o pomoc w uzyskaniu potrzebnych do tego celu danych. Prośbę kieruję do kobiet które miały trudności z zajściem w ciąże i poddały się diagnostyce niepłodności.
Przygotowana przeze mnie ankieta ma na celu ocenę częstości wykorzystania poszczególnych metod diagnostycznych w rozpoznawaniu niepłodności. Wypełnienie kwestionariusza zajmie Paniom około 20 minut. Badanie jest całkowicie anonimowe, nie wymaga nawet podania adresu e-mail.
Kwestionariusz znajduje się na stronie:
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
Wysłany: Sro Wrz 03, 2008 10:03 am Temat postu:
Zakończyłam już zbieranie danych. Udało mi się zebrać 125 ankiet.
Wszystkim osobom, które wypełniły kwestionariusz dziękuje za pomoc!
Odpowiedzi z zebranych ankiet znajdują się na tej samej stronie.
Serdecznie pozdrawiam! I jeszcze raz dziękuje za pomoc w przeprowadzeniu badania!
Powrót do góry
Forum medyczne
-> Niepłodność
Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Strona 1 z 1