Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
M.......A
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sob Lis 21, 2009 5:26 pm Temat postu: Ankieta anonimowa o nietrzymaniu moczu |
|
|
Jestem studentką fizjoterapii i piszę pracę na temat nietrzymania moczu. Proszę wszystkie Panie, które borykają się z tym problemem i dysponują chwilką czasu o jej wypełnienie. Po wypełnieniu należy kliknąć ZAPISZ na dole strony.Ankieta jest anonimowa. Będę wdzięczna..... dziękuję
http://bochenek.abydos.pl/ankieta/
-----edited by emilka------
temat przeniosłam do działu hydepark
temat przenosze w odp. miejsce---edit by Wind_of_hope---
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
vicky-7
|
Wysłany: Sro Gru 02, 2009 2:00 am Temat postu: ankieta - dot. osob chorych somatycznie |
|
|
Witam
Jestem na V roku Psychologii i piszę pracę magisterską poświęconą psychologicznym problemom osób chorych somatycznie. Dlatego zwracam się do Was, drogie Panie z prośbą o udział w moim badaniu. Polega ono na wypełnieniu kilku kwestionariuszy.
Jeśli któraś z Pań chciałaby mi pomóc, proszę napisać swojego maila.
Będę bardzo wdzięczna za pomoc.
Pozdrawiam
prosze nadawac tytuly tematom bardziej sugerujace problem. temat przenosze w odp. miejsce---edit by Wind_of_hope---
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
emilka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach
|
Wysłany: Czw Gru 03, 2009 10:42 am Temat postu: Ankieta o seksualności internautów |
|
|
hej, wypełnijcie ankietę seksualności Polaków w internecie, opracowaną przez prof. Izdebskiego
http://www.indicator.pl/seksownebadanie.php _________________ "Mogę Przedawkować Życie, Co Prowadzi Do Śmierci" |
|
Powrót do góry |
|
|
|
babcia
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 2 podziękowań w 2 postach
|
Wysłany: Sob Gru 05, 2009 7:54 pm Temat postu: |
|
|
Z nudów wypełniłam
Szkoda, że taka krótka, bo fajne pytania _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
tysiaa
|
Wysłany: Wto Mar 23, 2010 9:23 pm Temat postu: Ankieta nt szkoły rodzenia |
|
|
Bardzo proszę o wypełnienie tej ankiety, dotyczy ona szkoły rodzenia i kobiet które do niej uczęszczały bądź uczęszczają.
Ta ankieta jest w pełni anonimowa, nie zajmuje dużo czasu a mi bardzo się przyda wasza pomoc w pisaniu pracy.
Z góry dziękuję wszystkim za pomoc:))
A oto link
http://www.ankietka.pl/ankieta/36591/szkola-rodzenia-moda-czy-przemyslany-wybor.html |
|
Powrót do góry |
|
|
|
sandzia000
|
Wysłany: Nie Lut 20, 2011 2:35 pm Temat postu: Ciąże mnogie - ANKIETA do magisterki |
|
|
Witam, piszę prace magisterską o ciążach mnogich, jeżeli któraś z Pań ma więcej niż jedną pociechę, proszę o wypełnienie poniższej ankiety. Staram się obliczyć prawdopodobienstwo wystąpienia ciąży mnogiej, szukam przyczyn występowania, tych nie tylko genetycznych, oraz robię statystykę, bardzo proszę o pomoc, rozesłanie ankiety, cokolwiek. Zbieram ją do kwietnia 2011 roku:) Z góry dziękuję za pomoc:) Pozdrawiam ! ---Wind_of_hope---
link usuwam. tresc niezgodna z regulaminem forum. temat przenosze w odp miejsce.
KYUdQYXVqLXc6MA
gdyby link nie działał --> http://infobot.pl/r/1IX4 |
|
Powrót do góry |
|
|
|
marylkag
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
martamm0
|
Wysłany: Czw Mar 03, 2011 4:50 pm Temat postu: gorąca prośba o wypełnienie ankiety o hemodializie |
|
|
Witam!
Jestem studentką studiów magisterskich na kierunku Pielegniarstwo, w związku z tym, że piszę pracę na temat wiedzy pacjentów odnośnie powikłań dializoterapii, miałabym do Państwa wielką prośbę, aby poświęcili Państwo kilka chwil na wypełnienie ankiety. Jej wyniki posłużą mi do napisania pracy magisterskiej. Oczywiście jest w pełni anonimowa. Dostępna jest pod adresem:
https://spreadsheets.google.com/viewform?rm=full&formkey=dDZ0eXdES1daMzdrTUJlN0pReDVjbFE6MQ#gid=0
Z góry bardzo dziękuję za poświęcony czas i wypełnienie ankiety. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
patka1989
|
Wysłany: Pon Mar 21, 2011 10:53 pm Temat postu: Ankieta na temat portali o tematyce zdrowotnej |
|
|
Witam,
jestem studentką socjologii i piszę pracę na temat portali o tematyce medycznej. W związku z tym zwracam się do Was z prośbą o wypełnienie anonimowej ankiety na ten temat. Tylko w ten sposób mogę dotrzeć do osób, do których kierowana jest ankieta, czyli osób korzystających z forów i portali o tematyce zdrowotnej.
Ankieta znajduje się pod tym linkiem www.wbadanie.pl/ankieta/231952911/.
Bardzo dziękuję za poświęcony czas.
Pozdrawiam
temat przenosze w inne miejsce. ---Wind_of_hope---
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
patka1989
|
Wysłany: Czw Mar 24, 2011 9:52 pm Temat postu: |
|
|
Witam dziękuję wszystkim za wypełnienie ankiety, a tych którzy jeszcze tego nie zrobili proszę o wsparcie |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|