Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Antykoncepcja hormonalna a libido

Idź do strony Poprzedni  1, 2
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Antykoncepcja hormonalna i chemiczna
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
babcia

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 2 podziękowań w 2 postach

PostWysłany: Pią Mar 06, 2009 2:30 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

a doraźnie zimny prysznic Wink
Przyjaciel forum/Specjalista położnik

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach

PostWysłany: Sob Mar 07, 2009 12:26 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

emilka Smile a tego nie wiedzialam... trzeba wyprubowac ehhehe

babcia idolka?? a czemu?? hehehe
w sumie fajnie byc czyims idolem.... a co do prysznica to jak skoncze brac ten prysznic wyjde to znowu ochota wroci hehehe
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
babcia

PostWysłany: Sob Mar 07, 2009 4:10 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

pituszka bo podziwiam ten Twój niespozyty apetyt na sex Very Happy
Twój facet to musi byc chyba wniebowzięty!
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 9 podziękowań w 9 postach

PostWysłany: Nie Mar 08, 2009 6:18 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

w sumie ja mam taki sam Razz
pituszka

PostWysłany: Pon Mar 09, 2009 1:38 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

babcia napisał:
Twój facet to musi byc chyba wniebowzięty!

no i tu nasze charaktery sie mijaja.... na poczatku i owszem bylo sporo ale teraz starcza mu raz na tydzien czasem na dwa tygodnie wiec jak wtedy dojdzie do czegos to oj oj ... hehhe Cool

a wracajac do tematu... slyszalyscie zeby po tabsach wzroslo libido??
Powrót do góry
babcia

PostWysłany: Pon Mar 09, 2009 12:15 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Właśnie nie... Jedyne co słyszałam, to że spada Sad
Wybieram się w tym tygodniu na kontrole do pani gin. Z ciekawości porozmawiam z nią na ten temat, może się coś ciekawego dowiem to napiszę.

PostWysłany: Pon Mar 09, 2009 10:49 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no wlasnie bo moja kolezanka usilnie sie upiera ze odkad zazywa tabsy to jej sie wiecej chce Rolling Eyes
Powrót do góry
nowicjuszka
Supermoderator

Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach

PostWysłany: Pon Mar 09, 2009 11:38 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ale przecież to nie jest dowiedzione naukowo, ze biorąc tabletki libido spada...Przecież to są hormony...Różnie mogą wpływać na różne organizmy...To, ze u większości kobiet obniżają libido, nie oznacza cale, że nie znajdzie się odsetek kobiet, u których tabletki libido podniosą...Ja specjalnie różnicy nie czuję...Libido ani mi nie wzrosło ani nie zmalało...Jakie było takie jest ]:->
babcia

PostWysłany: Wto Mar 10, 2009 11:02 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Nie chcę zakładać nowego tematu, ale zauważyłam, że od kiedy biorę tabsy wszystko jest na opak.
Libido spadło, za to wzrosła drażliwość i mam częściej humorki. Nienawidzę tego, ale jakoś nie umiem nad tym zapanować.

Wczoraj obraziłam się na Mojego, bo jak szliśmy przez miasto to nie wziął mnie za rączkę. Obraziłam się, walnęłam focha i do końca wieczora byłam opryskliwa, docinając mu, że sie mnie wstydzi i jak chce to w ogóle możemy iść osobno Embarassed Rolling Eyes
I takie humorki zdarzają mi się częściej.
Aaa kiedyś leżeliśmy sobie w łóżeczku, a ja się nagle rozryczałam. Bez powodu! Czy to jest normalne? Może jakoś źle reaguje na te hormony?
Może za duża dawka albo co?

Jestem wyjątkowo pogodna i ugodowa osobą, ale od kiedy jestem na hormonach to świruję i zachowuje się jak rozkapryszona księżniczka Confused
Supermoderator

Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach

PostWysłany: Wto Mar 10, 2009 1:14 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Tabletki mogą wpływać na zmiany nastrojów. Idź do ginekologa i z nim o tym porozmawiaj. Może zmiana tabletek pomoże...
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Antykoncepcja hormonalna i chemiczna Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2
Strona 2 z 2