Forum medyczne
-> Antykoncepcja hormonalna i chemiczna
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat
Autor
Wiadomość
mgiełka
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
Wysłany: Pią Lut 15, 2008 4:55 pm Temat postu: antykoncepcja po porodzie
witam
4 tygodnie temu urodziłam córeczke, zaczynam sie zastanawiac nad antykoncepcja. Z góry powiem ze naturalnym metodom nie wierze a prezerwatywom już nie "ufam" czytałam dużo o różnych metodach ale interesuje mnie opinia osob które stosuja ja na codzień. Jakbyście mogły dziwczyny napisać mi jakie stosujecie metody i jakie jest wasze zdanie na ich temat to byłabym wdzięczna. Dodam ze jestem "butelkowa mama" bo nie mam pokarm.
Bardzo dziekuje za pomoc
Powrót do góry
pinezka Gość
Wysłany: Pią Lut 15, 2008 6:31 pm Temat postu:
ja Ci duzo nie moge napisac bo stosuje tylko gumki i metode naturalna ze wzgledu na to ze nie kocham sie czesto tylko kilka razy w miesiacu wiec stosowanie pigulek i innych swinstw uwazam za zbedne. moze kiedys..ale napewno ktos sie wypowie na ten temacik tylko musisz poczekac,pozdrawiam
Powrót do góry
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
Wysłany: Pią Lut 15, 2008 7:57 pm Temat postu:
Mgielka najelpiej bedzie jak przejdziesz sie do gina,on napewno Ci doradzi co i jak . Swoja droga- gratuluje corci:)*** _________________
Powrót do góry
emilka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach
Wysłany: Pią Lut 15, 2008 11:36 pm Temat postu:
jeżeli w ogóle nie karmisz to możesz stosować zwykłe tabletki antykoncepcyjne _________________ "Mogę Przedawkować Życie, Co Prowadzi Do Śmierci"
Powrót do góry
Forum medyczne
-> Antykoncepcja hormonalna i chemiczna
Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Strona 1 z 1