Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
NATI260387
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pon Cze 30, 2008 3:22 am Temat postu: ARYTMIA SERCA |
|
|
U Mojego meża stwierdzili Artymie serca dokładnie nie wiem na czy to polega chciałabymsie dowiedzieć sie coś na ten temat czy to łączy sie z zawałem i utratom życia.Cy przy jegochorobie padaczce jest to smiertelne.prosze o porade[/b] |
|
Powrót do góry |
|
|
|
trinitrotoluen Przyjaciel forum
|
Wysłany: Pon Cze 30, 2008 10:28 am Temat postu: |
|
|
Niektóre rodzaje arytmii łączą się ze zwiększonym prawdopodobieństwem wystąpienia zawału m. sercowego, ale lepiej w tej sprawie dokładniej wypytać lekarza, który zajmuje się zdrowiem pani męża - będzie najlepiej zorientowany w tym przypadku. _________________ Fide, sed cui, vide! |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Kinia_18 Przyjaciel forum
|
Wysłany: Pon Cze 30, 2008 6:02 pm Temat postu: |
|
|
trinitrotoluen zgadzam sie. I też zalezy sporo od rodzaju arytmi, ja jak byłam dzieckiem to chorowałam na to teraz się poprawiło i można powiedziec że zdrowa jestem. A no i polega to na tym jeśli sie niemyle że serce nierówno bije, mam tez znajomego co na to cierpi i pare razy zrobiło mu sie słabo, ale żeby jakies większe nieprzyjemności z tego powodu były u mnie czy u niego niepamiętam. Ale jeśli arytmia jest nieleczona albo silna to może prowadzić do poważniejszych dolegliwości np migotania komór czy zatrzymania akcji serca. Ale jak oddziałuje z padaczką to niemam pojęcia. _________________ Wszyscy Ci których dotknie Miłość stają się nieśmiertelni, żyją w sercach tych, którzy tą miłością ich obdarzyli. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|