Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

ARYTMIA SERCA

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Kardiologia
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
NATI260387

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Pon Cze 30, 2008 3:22 am    Temat postu: ARYTMIA SERCA Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

U Mojego meża stwierdzili Artymie serca dokładnie nie wiem na czy to polega chciałabymsie dowiedzieć sie coś na ten temat czy to łączy sie z zawałem i utratom życia.Cy przy jegochorobie padaczce jest to smiertelne.prosze o porade[/b]
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
trinitrotoluen
Przyjaciel forum

PostWysłany: Pon Cze 30, 2008 10:28 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Niektóre rodzaje arytmii łączą się ze zwiększonym prawdopodobieństwem wystąpienia zawału m. sercowego, ale lepiej w tej sprawie dokładniej wypytać lekarza, który zajmuje się zdrowiem pani męża - będzie najlepiej zorientowany w tym przypadku.
Kinia_18
Przyjaciel forum

PostWysłany: Pon Cze 30, 2008 6:02 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

trinitrotoluen zgadzam sie. I też zalezy sporo od rodzaju arytmi, ja jak byłam dzieckiem to chorowałam na to teraz się poprawiło i można powiedziec że zdrowa jestem. A no i polega to na tym jeśli sie niemyle że serce nierówno bije, mam tez znajomego co na to cierpi i pare razy zrobiło mu sie słabo, ale żeby jakies większe nieprzyjemności z tego powodu były u mnie czy u niego niepamiętam. Ale jeśli arytmia jest nieleczona albo silna to może prowadzić do poważniejszych dolegliwości np migotania komór czy zatrzymania akcji serca. Ale jak oddziałuje z padaczką to niemam pojęcia.
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Kardiologia Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Strona 1 z 1