Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
MariaT43
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Nie Gru 07, 2014 3:30 pm Temat postu: Badania genetyczne nowym orężem w walce z rakiem |
|
|
Witam, Jeśli w twojej rodzinie często występują nowotwory zwłaszcza w młodym lub w średnik wieku to warto się zastanowić czy nie mają one podłoża genetycznego. Obecnie istnieje możliwość wykrycia licznych mutacji których obecność jest związana z rozwojem nowotworów, np. BRC, NOD, NBS1 i innych. Dlatego polecam zapoznać się z ofertą [zakaz reklamy na forum] wielu moich znajomych skorzystało z ich oferty i są bardzo zadowoleni z ich usług. Spotkali się z profesjonalną i miła obsługą, ekspercie przeprowadzi odpowiednią diagnostyką służyli informacją i radą, a następnie zalecili profilaktykę, która to ma za zadnienie zmniejszyć ryzyko rozwoju nowotwory oraz umożliwić jego szybkie wykrycie co zapewnia skuteczniejsze leczenie. pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
|
|
KasiaeM124
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pią Lis 06, 2015 1:18 pm Temat postu: |
|
|
Ja też jakiś czas temu zaciekawiłam się tym tematem. Ja swoje badanie genetycznie robiłam na stronie [zakaz umieszczania linków na forum]
Mója mama miała nowotwór jajnika i to zadecydowało o wykonaniu tego badania. Na szczęście u mnie ten mutacji genu nie wykryto |
|
Powrót do góry |
|
|
|
baltor_adam
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pią Kwi 29, 2016 9:36 pm Temat postu: |
|
|
Odświeżę temat, ponieważ badania genetyczne pozwalają niemal w 100% odpowiedzieć na pytanie, czy posiadamy mutacje genów, które mogą powodować chorobę nowotworową. Takie badania szczególnie polecane są dla osób które wśród najbliższej rodziny posiadają osoby chore na raka. Takie badanie jest całkowicie bezinwazyjne, a pozwala przygotować się na ewentualną chorobę poprzez właściwą dietę, styl życia i częstsze badania profilaktyczne. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|