Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
GUHA
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Wto Maj 23, 2006 10:22 am Temat postu: Badania prenatalne |
|
|
Witam,
Szukam kobiet, które podobnie jak ja ze wzgledu na wiek powyzej 35-tki musiały przejść pomiedzy 11-13 tygodniem ciąży badania prenatalne.
Proszę o odzew gdyby ktoś chciał podyskutować na temat wyników, co one oznaczają i jakie niosą informacje o stanie zdrowia dziecka. A może ktoś z Was zna dobre strony informujace o tych badaniach i interpretacji wyników??? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
ryba1548
|
Wysłany: Pią Lip 28, 2006 8:05 pm Temat postu: |
|
|
ja mam 24 lata i wlasnie czekam na moj wynik z testu PAPAA jak go dostane to napisze... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
ryba1548
|
Wysłany: Czw Sie 03, 2006 8:36 am Temat postu: |
|
|
dOSTALAM SWOJ WYNIK,SA TAM ZAROWNO WYKRESY JAKI NORMY ORAZ KOMENTARZ DO NICH.U mnie wszystko jest ok.Jesli chcesz znac dokladnie chetnie napisze. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
AniaW.
|
Wysłany: Wto Cze 09, 2015 2:46 pm Temat postu: |
|
|
Temat jest bardzo stary, ale pozwolę sobie go odświeżyć. Jestem w ciąży, mam trzydzieści lat, jestem też obciążona chorobą genetyczną i chciałabym koniecznie wykonać ---link usuwam. to nie miejsce na reklame--Obawiam się wyników - szukam osób, które będą musiały niedługo przejść to samo, co ja. Mogłybyśmy się wspierać. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
asane
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
urm
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
clour
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach
|
Wysłany: Czw Wrz 13, 2018 8:15 am Temat postu: |
|
|
Jest taka mozliwosc. Jednak z tego co wiem to badania są zlecane jeśli kobieta jets już w poźniejszym wieku.No i musisz mieć skierowanie od lekarza na narodowy fundusz zdrowia. Bez skierowania takiego badania nie wykonasz.
Większość kobiet chodzi do lekarza w ciązy prywatnie i prywatnie wykonuje badania. Większość badań prenatalnych nie jest drogich tak wieć moim zdaniem nie ma się tutaj nawet nad czym zastanawiać....
Na tej stronie jest sporo informacji o badaniach prenatalnych jak rownież o badaniu kosmówki po poronieniu
-- link usuwam. to nie miejsce na reklame--- |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Karafka
|
Wysłany: Nie Sty 27, 2019 8:07 pm Temat postu: |
|
|
ja w ubiegłum roku miała robione takie badania - nie ukrywam były one dla mnie bardzo ważne - dopiero po tych wynikach powiedziałam wszystkim o ciąży. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|