Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Bardzo dokuczliwe problemy....

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Gastrologia
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Mya_93

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Pon Paź 13, 2014 7:48 pm    Temat postu: Bardzo dokuczliwe problemy.... Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam. Na początku tego roku przeżyłam dość dużo stresu i wydaje mi się, że to było przyczyną nabawienia się refluksu przełyku. Miałam gastroskopię, która wykluczyła jakiekolwiek zmiany i bakterie oprócz nadżerki w przełyku, brałam leki Emanera, dolegliwości w miarę ustąpiły. Miesiąc temu znów miałam dużo stresu, doszła do tego bardzo niezdrowa dieta i od tego momentu męczy mnie uczucie pełności, nudności, które potrafią cały dzień towarzyszyć, odbijanie, czasami ból żołądka, muszę bardzo uważać na to co jem, bo potem odczuwam tego skutki.. Wypróżniam się niewiele, czasami w miarę normalnie, czasami luźny stolec, przy naciskaniu w okolicy żołądka i jelita odczuwam ból, niezbyt mocny, ale jednak, do lekarza mogę iść dopiero za 2 tygodnie, ale już nie wiem co mi może być.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Gastrologia Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Strona 1 z 1