Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Bardzo słaba miesiączka już drugi raz!

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Antykoncepcja hormonalna i chemiczna
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Bori

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Sro Sie 08, 2007 6:20 pm    Temat postu: Bardzo słaba miesiączka już drugi raz! Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Mam problem. Od roku biorę tabletki antykoncepcyjne i wszystko było w miarę dobrze. Miesiąc temu miałam bardzo słaby i krótki okres ale myślałam że to po zmianie tabletek trochę wcześniej. W tym miesiącu niestety się to powtarza. Boje się bardzo robić testy i iść do lekarza.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Sro Sie 08, 2007 7:25 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

bori tabsy maja to do siebie ze dzieki nim okres jest krotszy i mniej obfity Laughing wiec wszystko jest ok. dlaczego masz byc w ciazy?przeciez zazywasz je regularnie prawda? nic nie przejmuj sie Wink Laughing

Powrót do góry
Bori

PostWysłany: Czw Sie 09, 2007 12:51 am    Temat postu: Dziekuje za odpowiedz Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Bardzo mnie to uspokaja a zazywam regularnie ale stosunek uprawiam czasami jak mam ta kilkudniowa przerwe a nie jestem pewna czy wtedy tez do konca dzialaja. Ale mam nadzieje ze bedzie dobrze. Dziekuje jeszcze raz i podrawiam
Powrót do góry
Aga xs
Przyjaciel forum

PostWysłany: Czw Sie 09, 2007 11:27 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ja tez biore tabsy i tez mam takie malo obfite okresy i w ciazy nie jestem,to jest skutek przyjmowania tabletek.Nie martw sie niczym. Laughing
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Antykoncepcja hormonalna i chemiczna Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Strona 1 z 1