Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Foka
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pon Lip 09, 2007 6:50 pm Temat postu: |
|
|
hej, nie jestem pewna, ale może- choć nie musi- wystąpić odwrotna reakcja niż powinna, prawdopodobnie po wyjściu na słońce powstaną plamy, ja nie palę,ale coś kiedyś słyszałam na ten temat. _________________
PCO, starania 6 lat
laparo+elektro 15.10.2008
*+17.05.2009 Natalka 22tc pp |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Ulcia :)
|
Wysłany: Pon Sie 20, 2007 6:05 pm Temat postu: |
|
|
papierosy zatrowanie wlasnego ogranizmu tytoniem co powoduje szarzenie skory zolte zeby brzydkie paznokcie lub betakaroten ktory pozytywnie wplywa na caly ogranizm poprawia wyglad cery wlosow i paznokci.wybor nalezy do Ciebie.Pozdrawiam i zycze madry decyzji <bo te dwie rzeczy naraz nie ida ze soba w parze> |
|
Powrót do góry |
|
|
|
cedrowe-drzewko
|
Wysłany: Czw Sie 23, 2007 2:53 pm Temat postu: |
|
|
hm a ja czytałam pożadny artykuł o szkodliwości beta-karotenu, z badań naukowców wynika ze organizm nie przyswaja takiej ilości i ze w ogole jest rakotwórczy, moze i wpływa dobrze na coś tam ale konsekwecje są niezłe.
ja tam wole bezpieczne metody zatem trzymam sie dove summer glow i wole nie praktykowac na swoim organizmie. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
emilka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach
|
Wysłany: Czw Sie 23, 2007 4:48 pm Temat postu: |
|
|
beta karotenu nie da się przedawkowac, ale im więcej sie go dostarcza, tym bardziej obciążona jest watroba (przekształca go na witaminę A) i to moze niekorzystnie wpływac na ten narząd. _________________ "Mogę Przedawkować Życie, Co Prowadzi Do Śmierci" |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|