Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Białe krostki na penisie/mosznie (prawdopodobnie prosaki)

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 11, 12, 13  Następny
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Dolegliwości intymne
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
marcin_and1

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Czw Sty 17, 2008 11:09 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

nierozumiem jak mam się niczym nie przejmować ?? a co to wogóle za chrostki ?
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
Zibi
Przyjaciel forum

Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach

PostWysłany: Czw Sty 17, 2008 11:15 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Gonzi napisał:
Jaka choroba chłopie!! Pooglądaj sobie jak wyglądają penisy u innych ludzi i sam zrozumiesz Wink

( Ludzi miało być facetów )

Żadna choroba, rzecz normalna. To tak samo jakbyś powiedział do czego są pieprzyki? Smile
Powrót do góry
pituszka
Przyjaciel forum/Specjalista położnik

Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach

PostWysłany: Pią Sty 18, 2008 11:22 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

taka "gesia skorka" wystepuje u kazdego mezczyzny, nie ma sie co martwic Wink
Powrót do góry
Ironman

PostWysłany: Sro Lut 13, 2008 8:59 pm    Temat postu: Białe narośnięcia na penisie Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam ! Przeglądałem to forum i nie mogłem znaleźć podobnego tematu wiec zakładam odnośnie mojego problemu...

mam małe białe narośnięcia pod żołędziem na penisie. to coś podobnego do białych plamek. Nie wiem co to, i nie wiem czemu? myje sie codziennie , w szczególności dbam o higienę miejsc intymnych. Nie uprawiałem jeszcze seksu więc odpada jakaś choroba od jakieś dziewczyny.

proszę o sensowna odpowiedz , jeżeli ktoś ma wyśmiewać post proszę o nie komentowanie.

pozdrawiam serdecznie !

----edited by emilka----
przeniosłam temat do odpowiedniego działu i nadałam tytuł bardziej sugerujący treść wypowiedzi. jeżeli okaże się, że to prosaki, to przeniosę do tematu: "Białe krostki na penisie"
Powrót do góry
emilka
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach

PostWysłany: Sro Lut 13, 2008 9:43 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

coś chyba kiepsko szukałeś Wink
przejrzyj ten temat:
białe krostki na penisie
jeżeli to nie prosaki, to musisz bardziej opisać swoją dolegliwość (czy swędzi, piecze itp)
Ironman

PostWysłany: Sro Lut 13, 2008 10:36 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Jednak za słabo szukałem to prawda. już rozwizalem moj problem bo przeczytałem temat odpowiedni na tym forum tam gdzie dałas mi odnosnik:)

Dziękuje i pozdrawiam:)

-----edited by emilka-----
zgodnie z obietnicą przyłączyłam do odpowiedniego tematu
Powrót do góry
kriters88

PostWysłany: Sob Mar 01, 2008 1:05 am    Temat postu: Krostki na penisie.POMOCY!!!!!!!!!! Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Czesc wszystkim.Mam problem z penisem.Mam krostki na penisie nie pod napletkiem tylko na skorze.wygladaja podobnie jak opryszczka co to jest??powane?? POMOCY PROSZE

----edited by emilka----
przyłączyłam do tematu, który chyba będzie odpowiedni (a jak nie to go wydzielęWink)
Powrót do góry
emilka
Przyjaciel forum

PostWysłany: Sob Mar 01, 2008 1:26 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

swędzą?
pieką?
bolą?
tworzą się pęcherze?
jak nie i są to po prostu podskórne białe krostki, to zapraszam do przeczytania tego tematu Wink
kriters88

PostWysłany: Sob Mar 01, 2008 5:27 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

nie swedza
pekaja i wylatuje jakas biala ropa ale staram sie nie wyciskac zeby jakiegos zakazenia nie dostac
nie bola, nie pieka to jest podobne do opryszczki na twarzy.nie wiem moze jakas masc czy cos podobnego
Powrót do góry
emilka
Przyjaciel forum

PostWysłany: Sob Mar 01, 2008 7:43 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

to chyba pozostaje lekarz. jeśli miałeś w przeciągu miesiąca kontakty seksualne to to moze być jakaś weneryczna choroba, moze opryszczka, ziarnica czy coś. nie ma co zwlekać.
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Dolegliwości intymne Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 11, 12, 13  Następny
Strona 6 z 13